Fiyat artardıKeşke 12400f işlemci olsaydı hemen alırdım
Fiyat artardıKeşke 12400f işlemci olsaydı hemen alırdım
Bence bu piyasada güzel fiyat idi. He Biraz daha zorlayıp 500tl bile altına çıksalardı daha da ses getirirdi sistem.Çok doğru bir yaklaşım tebrikler. İşin alenen kar zarar muhabbetine dönmesi hoş değil bencede.
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
ModArt Levon Bu arada sistemi beğendiniz mi sizin yorumunuzu da merak ediyorum ben?
Bu haliyle alırsan 2k oynamak şart.Keşke 12400f işlemci olsaydı hemen alırdım
5600 ile aralarında nerdeyse fark yok, alsaydın keşke.Keşke 12400f işlemci olsaydı hemen alırdım
Ben 14750 ye koydum 😂16k aşası koyan yok sahibindene
buldum la ajajaj dur yazamBen 14750 ye koydum 😂
Benim zaten 😂buldum la ajajaj dur yazam
burda 2. el ilanalrı nereye koyuyoruzSatış yasak ilan aç
Forumun en altında ikinci el kısmı var hocam.burda 2. el ilanalrı nereye koyuyoruz
orası öyleBu haliyle alırsan 2k oynamak şart.
amd soket değiştirdiği için almadım5600 ile aralarında nerdeyse fark yok, alsaydın keşke.
Hocam üst segment kasanı sabırla bekliyoruz piyasada çıkanlar hep 15k altı sistemler tek umut sensin. Birde fark ettiğim kadarıyla al satcilar çok 20k üstü kasalara yönelmiyorlar kitlesi az malum ihtiyacı olanların alma ihtimali yükseliyor 😊Forumun en altında ikinci el kısmı var hocam.
Forumun en altında ikinci el kısmı var hocam.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.