Nerden bu kanıya vardın boş bi insan olduğunusen çok boş bi insansın sistemi alamadın galiba ağlayabilirsin
Sizin gibiler yüzünden alamıyor millet fırsatcı ş. vb biraz karakter meselesi ve aile sende valla dolu bi insansın herhalde
Nerden bu kanıya vardın boş bi insan olduğunusen çok boş bi insansın sistemi alamadın galiba ağlayabilirsin
Benim derdim pc yi almak değil senin yaptığın davranış beni rahatsız etti.Al sat orta sınıfın orta sınıfa yaptığı ahlaksızlık. toplumsal mesele.Sıkışınca boş bi insansın şikayet mesajın geldi ama önemi yok.ilerde aklına gelirse bu sohbet belki bi ders çıkartırsın.sen çok boş bi insansın sistemi alamadın galiba ağlayabilirsin
Tek anlamadığım şey alamıyorlar sonra laf ediyorlar ya ihtiyacın varsa zaten kürşat gibi adam gibi adamlar çok fiyat eklemeden satıyor gidin alın hayvan gibi kâr edene birşey diyemem ama max 1k eden adama kimse bişey diyemez şahsen.Sistemi aldıktan sonra isteyen istediğini yapar ister bedavaya verir isterse kâr ile satar kimse bişey diyemez parasını verip aldığınız ürün yada ürünler sizindir kimse bişey diyemez
Ne kini hocam yanlış anlamışsın.Ben aldım hadi satıyorum olayını yağ,tüp,un ile de yapılsa aynı şeyi söyleyecektim.Oportünist insanlara oldum olası karşıyım dün üye oldun siteye bugün karşıma çıktı 😆Bu al-satçılara niye herkes böyle kinli onlarda sizin gibi insan aynı saniyede basıyorsunuz linke aranızdaki fark ne sende almak istiyorsun o da?Bu sisteme parayı verip aldıktan sonra ister atarım ister satarım kimse de karışamaz sen almadıysan bunun suçu al-sat için alanın değil stok azlığı,senin internet hızın ödeme kısmındaki kısmen sorunlar herkes bu al-satçılara kinli anlamış değilim.Halbuki adam 500 TL fazlasına satıyor şuan 14500 TL'ye böyle bir sistem yok almadıysan 500 TL ile fazla verilerek yine alınır niye bu kadar sitem ediyorsunuz.Zaten kesinlikle almak isteyen birisi 14kyı verip 14500e fazla diyemez, fırsatçı deyipte milletle laf dalaşına girmeyin şanslıymışki almış.
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Tek anlamadığım şey alamıyorlar sonra laf ediyorlar ya ihtiyacın varsa zaten kürşat gibi adam gibi adamlar çok fiyat eklemeden satıyor gidin alın hayvan gibi kâr edene birşey diyemem ama max 1k eden adama kimse bişey diyemez şahsen.
Hocam ama öyle bir söylemişsin ki sanki al-satçılara büyük bir öfke besliyormuşsun gibi hissettim .Ne kini hocam yanlış anlamışsın.Ben aldım hadi satıyorum olayını yağ,tüp,un ile de yapılsa aynı şeyi söyleyecektim.Oportünist insanlara oldum olası karşıyım dün üye oldun siteye bugün karşıma çıktı 😆
Hocam alırsın ihtiyacın varsa, sonra yenilemek istersin ya da paraya sıkışmışsındır satarsın buna lafım yok.Alıp hemen üstüne ekleme yaparak satmak ahlaksızlıktır benim görüşüme göre.Hiç bir emek sarfetmeden kar etmek normalleşti ama bu normal değil.Daha da uzat istemiyorum.Bu sefer de siyaset yapıyorum diye uyarı alcam olay başka yerlere gidecek 😀Hocam ama öyle bir söylemişsin ki sanki al-satçılara büyük bir öfke besliyormuşsun gibi hissettim .
Ne alakası var bende al sat yapıyorum bunu da aldım satıcam
Eyw seni mi kiricaz reis öyle yaparız özür dilerim kendi adımaKürşat Kütükçü
C corp11
Arkadaşlar şu alsat olayını bence kendi aranızda tutun derim. Yaptığınız iş beni ve kimseyi ırgalamaz ama zamanında miningcilerden dolayı hepiniz pişmandınız herkes miningcilere küfür ediyordu.
Şimdi ise Al-Satçılık moda oldu ve bu yüzden sistem sahibi olamayanlar da üzülüyor. Yani biraz empati kurun.
Minincilere edilen isyanın aynısını yaşamak istemiyorsanız benim önerim bu.
Kimsenin kalbini kırmak istemem ama bu konu da ben de normal kullanıcıdan yanayım. Diğer forumlarda da rahat rahat alt sat olayını konuşuyorsunuz fakat orada da şikayetçi olanları gördüm.
Bu hazır sistem paylaşımları sistem özelliklerini performansını alınıp alınmayacağını tartışmak için açılıyor.
Sizden rica ediyorum Levon Abinizi kırmayın, bunu ticarete dökmüş olabilirsiniz herkes ekmeği peşinde ama içinizde tutun özelden konuşun.
Ben halen bu yoruma takık heldeyimsen çok boş bi insansın sistemi alamadın galiba ağlayabilirsin
Hayatında belki de hiçbir zaman görmeyeceğin insanın yazdığı yorumu bu kadar kafaya takmaya gerek olmadığını düşünüyorum.Ben halen bu yoruma takık heldeyim
O yorumu sildim.Ben halen bu yoruma takık heldeyim
Çok doğru bir yaklaşım tebrikler. İşin alenen kar zarar muhabbetine dönmesi hoş değil bencede.Kürşat Kütükçü
C corp11
Arkadaşlar şu alsat olayını bence kendi aranızda tutun derim. Yaptığınız iş beni ve kimseyi ırgalamaz ama zamanında miningcilerden dolayı hepiniz pişmandınız herkes miningcilere küfür ediyordu.
Şimdi ise Al-Satçılık moda oldu ve bu yüzden sistem sahibi olamayanlar da üzülüyor. Yani biraz empati kurun.
Kimsenin kalbini kırmak istemem ama bu konu da ben de normal kullanıcıdan yanayım. Diğer forumlarda da rahat rahat alt sat olayını konuşuyorsunuz fakat orada da şikayetçi olanları gördüm.
Bu hazır sistem paylaşımları sistem özelliklerini performansını alınıp alınmayacağını tartışmak için açılıyor.
Sizden rica ediyorum Levon Abinizi kırmayın, bunu ticarete dökmüş olabilirsiniz herkes ekmeği peşinde ama içinizde tutun özelden konuşun.
Not: Bu sözlerim Tüm Al-Satçılar için geçerli. Lütfen okuyun ve dediğimi uygulayın.
Aradığım yorum.Kürşat Kütükçü
C corp11
Not: Bu sözlerim Tüm Al-Satçılar için geçerli. Lütfen okuyun ve dediğimi uygulayın.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.