Sizin gibilerin ıp ban yiyip bir daha forumlara girmeniz engellenmeli.ben de aldım 14500 e veririm
Sizin gibilerin ıp ban yiyip bir daha forumlara girmeniz engellenmeli.ben de aldım 14500 e veririm
duzenledim saolSatış yasak ilan aç
YouTube de yapmayacaksın onuValla ben youtube'da sürekli f5 attım 20:01'de felan hala link gelmeyince direk itopyaya girip hazır sistemlere tıkladım tak karşıma çıktı hemen sepete ekleyip ödeme adımına geçtim. Kart internet alışverişine kapalı oldugundan dolayı en az 2 dakika ödeme adımında bekledim. Son anda sipariş verdim ve onaylandı. Sanırım ödeme adımında olanlardan dolayı direk stok kapanıyor. Ara sıra f5 atın arkadaşlar yine stok gelir belki.
Düzeltince yaptığın ayıp örtüldü mü?İhtiyacın yoksa almazsın ihtiyacı olana sıra verirsin.3 kuruş için karakterini bozduğunla kaldınduzenledim saol
iptal ettim guzel kardeşim 500 lira için al sat yapacak değilimDüzeltince yaptığın ayıp örtüldü mü?İhtiyacın yoksa almazsın ihtiyacı olana sıra verirsin.3 kuruş için karakterini bozduğunla kaldın
Ne alakası var bende al sat yapıyorum bunu da aldım satıcamDüzeltince yaptığın ayıp örtüldü mü?İhtiyacın yoksa almazsın ihtiyacı olana sıra verirsin.3 kuruş için karakterini bozduğunla kaldın
Ama denedin 😆👍iptal ettim guzel kardeşim 500 lira için al sat yapacak değilim
Aferin sana!Ne alakası var bende al sat yapıyorum bunu da aldım satıcam
neyi denicem 500-1000 lira nedir ona harcayacağım enerjiden azını harcayarak fazlasını kazanıyorum zaten alabilicem mi diye merak ettim sipariş verdimAma denedin 😆👍
Teşekkür ederimAma denedin 😆👍
Çoklu mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Aferin sana!
Aldın hemen üstüne koyup sıraya girip alamayanlara satmaya çalışmadın mı?Evet çalıştın?500-1000 diye küçümseyip kıvırdığın rakama tenezzül etmedin mi ettin?Yasak denince geri vites yaptın mı?Daha fazla konuşmam senin yerinde olsam. Ayıbınla oturneyi denicem 500-1000 lira nedir ona harcayacağım enerjiden azını harcayarak fazlasını kazanıyorum zaten alabilicem mi diye merak ettim sipariş verdim
Ekli dosyayı görüntüle 1429
al için rahat etsin. ayrıca karakterlik hiç bi durum yok burda itopya da karaktersiz o zaman al sat yapıyo sonuçta
sen çok boş bi insansın sistemi alamadın galiba ağlayabilirsinAldın hemen üstüne koyup sıraya girip alamayanlara satmaya çalışmadın mı?Evet çalıştın?500-1000 diye küçümseyip kıvırdığın rakama tenezzül etmedin mi ettin?Yasak denince geri vites yaptın mı?Daha fazla konuşmam senin yerinde olsam. Ayıbınla otur
İsteyen alır kullanır, isteyen üstüne 2000 koyup satar. Kimse de bişey diyemez.Aldın hemen üstüne koyup sıraya girip alamayanlara satmaya çalışmadın mı?Evet çalıştın?500-1000 diye küçümseyip kıvırdığın rakama tenezzül etmedin mi ettin?Yasak denince geri vites yaptın mı?Daha fazla konuşmam senin yerinde olsam. Ayıbınla otur
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.