Volkanın sistemi de güzel bence haksızlık etmeyelim. Kardeşim gibi de severim kendisini çok efendi adamdır.Sistemlerin kalitesi son zamanlarda biraz düştü insanlar f/p hazır sistem kralı ModArt Levon 'u beklemesin de ne yapsın bu gençler ne yesin taş mı yesin
Gereksiz yükleniyorlarVolkanın sistemi de güzel bence haksızlık etmeyelim. Kardeşim gibi de severim kendisini çok efendi adamdır.
sadece ekran kartı önemliymiş gibi davranıyor, 14 değil de 15 olsun sistemi kaliteli bir psu’ya emanet etsin kullanıcılar. Ayrıca anakart yükseltmeden almanın hiçbir anlamı yok, o yüzden seni bekliyoruzVolkanın sistemi de güzel bence haksızlık etmeyelim. Kardeşim gibi de severim kendisini çok efendi adamdır.
Parça kalitesi artarsa fiyat da artar doğru orantılı bu günlük hayatta da böyle ben deri etiket yapıyorum 1.5tl lik de var 3.5 da fiyat performans olarak iyi bencesadece ekran kartı önemliymiş gibi davranıyor, 14 değil de 15 olsun sistemi kaliteli bir psu’ya emanet etsin kullanıcılar. Ayrıca anakart yükseltmeden almanın hiçbir anlamı yok, o yüzden seni bekliyoruz
Valla stokta ne varsa o şekilde yapıyoruz. Ülkenin gerçekleri bu durum ortada.sadece ekran kartı önemliymiş gibi davranıyor, 14 değil de 15 olsun sistemi kaliteli bir psu’ya emanet etsin kullanıcılar. Ayrıca anakart yükseltmeden almanın hiçbir anlamı yok, o yüzden seni bekliyoruz
Artık 1660 süper ekran kartlı fp sistemlere kalmayız🤣Valla stokta ne varsa o şekilde yapıyoruz. Ülkenin gerçekleri bu durum ortada.
Her dakika kaliteli marka ve kasa olmuyor maalesef.
Şuan biri 15 bine bütçe ile nvdia ekran kartıli sistem tavsiyesi istese bu sistem ön planda olurdu eminim ekran kartı ısınıyor diyorlar ya bu gddr6x versiyonu gddr6 değil o sebeple birazcık fazla gelmiş olabilir ama 78/80 vs bunlar bu kart için normal diyebilirim anakart kasa vs mecburen giriş seviye olmak zorunda yine diyoruz fiyat performans odaklı bakmak lazım b550 koyup thermaltake kasa vs yapınca sistem bir anda fırlar fiyat performans olmaktan çıkar bence bu skala da alınabilecek tatminkar bir sistemdiÖncelikle anakartın yetersiz kaldığını düşünüyorum, ayrıca bu kasada asla bu PSU'yu kullanıp riske girmezdim. Fiyatı güzel mi? Eh işte (Bence.).
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.