Böyle bir gerçek var, nerede kişisel gelişim zırvalığı varsa "hobi edinin, kendinize vakit ayırın" sanki gençler bunu düşünemiyor. Başlangıç seviye bir dağ bisikleti 3000 4000 liradan başlıyor, bir de ekipmanlar vs var tabii. Sizin düşünceniz nedir?
3000 TL ye bisiklet varsa hemen alalım 😅Böyle bir gerçek var, nerede kişisel gelişim zırvalığı varsa "hobi edinin, kendinize vakit ayırın" sanki gençler bunu düşünemiyor. Başlangıç seviye bir dağ bisikleti 3000 4000 liradan başlıyor, bir de ekipmanlar vs var tabii. Sizin düşünceniz nedir?
Yemin ederim o kadar doğru bir noktaya değindin ki. Bu pahalılıkta artık ağzımı bozarak söylemek istiyorum ki belki birilerinin kafasına daha iyi girer g*t'üne plug yada bira şişesi sokmak istesen o bile pahalı düşün 🤣🤣Böyle bir gerçek var, nerede kişisel gelişim zırvalığı varsa "hobi edinin, kendinize vakit ayırın" sanki gençler bunu düşünemiyor. Başlangıç seviye bir dağ bisikleti 3000 4000 liradan başlıyor, bir de ekipmanlar vs var tabii. Sizin düşünceniz nedir?
Ya biz çocuğa bisiklet aldık Unkapanından 1200tl aldılar ya. Yetişkin içni dağ bisikletleri yine var 3-4k ya ama mesela bendeki bisiklet şu an 20.000 TL olmuş kenarda yatıyor. Giant Talon 1 çağının ötesinde bir bisiklet valla satmaya da kıyamıyorum3000 TL ye bisiklet varsa hemen alalım 😅
Ben geçen sene 3500TL'ye aldım şuan 5-6 arasında satılıyorYa biz çocuğa bisiklet aldık Unkapanından 1200tl aldıalr ya. Yetişkin içni dağ bisikeltleri yine var 3-4k ya ama mesela bendeki bisiklet şu an 20.000 TL olmuş kenarda yatıyor. Giant Talon 1 çağının ötesinde bir bisiklet valla satmaya da kıyamıyorum
Zaten geçen senin 3000'i ile bu senenin 6000'i aynı 😄Ben geçen sene 3500TL'ye aldım şuan 5-6 arasında satılıyor
):Zaten geçen senin 3000'i ile bu senenin 6000'i aynı 😄
Kesinlikle haklısın. Burjuva düzeni için yazılan insanlara dayatılan gaz veren içeriklerden başka bir şey değil.Kisisel gelisim sayfalarinin cogunun zirvaliktan otesi olmadigini dusunuyorum.
Gitar calmayi ogrenmek icin gitar ve amfi aldim, dogrudan soylemeyeyim ama yuksek bir fatura cikti. Bu sadece isin muzik kismi, bir de amatorum (bir daha alamam diye tek seferde saglam aldim).
Umarim icimizdeki cocuk olmez, oldugu zaman bu durumlar duzelirse gozlerimizin onunden sadece gecirmekle yetinecegiz cunku.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.