Alınır daha uygun sistem yok şuan. 10000 TL altına RX6600 iyi fiyat.Alınmaz bence.
Bu fiyatlara 2060 çıkınca hayran oluyor millet. Bal gibi alınır.Alınmaz bence.
2 3 lira daha koyunca RX 6700 alıyorsun dostum 11799 TL ye geliyor daha iyisini bu fiyatta bulamazsın şuan.Ckribrahim, bybarisss, 6600 ekran kartı var ben olsam 2 3 lira daha koyar daha iyibir sistem alırım. Dediğim gibi BENCE alınmaz. Alan alsın canım
Ne anlatıyosun ki. Nvidia fanboyluğuna luzüm yok. 6600 3060 dengiCkribrahim, bybarisss, 6600 ekran kartı var ben olsam 2 3 lira daha koyar daha iyibir sistem alırım. Dediğim gibi BENCE alınmaz. Alan alsın canım
24bine RTX 3070 alırsan yazık edersin o bütçeye. Min RTX 3070Tİ olması lazım bence. Yada RX 6800XT3070 li sistem güzeldi dünden beridir takip ediyordum ama levonun sistemi bekliycem. Bütce 24 bin.
Ne alakasıvar kardeş ön yargıyla biryere varılmaz. Az daha koyar i5 işlemci 6700 yada 6800 alırım amaç başka. Bu sistem yetene alsın.Ne anlatıyosun ki. Nvidia fanboyluğuna luzüm yok. 6600 3060 dengi
Hocam 10k nın üstüne ne koyucaksın da i5 işlemcili 6700 veya 6800 bulucaksın. Fiyat mis gibiydi. Bitmiş zatenNe alakasıvar kardeş ön yargıyla biryere varılmaz. Az daha koyar i5 işlemci 6700 yada 6800 alırım amaç başka. Bu sistem yetene alsın.
Yeniden mi stoklarda ?RYZEN SİSTEM 9799 TL
Link Removed
İNTEL SİSTEM 10499 TL
Link Removed
NOT: ALACAK OLAN ARKADAŞLAR BÜTÇESİ OLAN ÖZELLEŞTİRMEDEN EKRAN KARTINI 2000 TL FARK İLE RX 6700 YAPSIN.
NOT2 : FİYAT FARKI OLMADAN KASAYI VENTO VG15FE SEÇİN.
evetYeniden mi stoklarda ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.