Sorun yok abi bekleriz biz güzel bir sistem olacağından şüphemiz yokOlabilir. Stokla ilgili sorunlar var.
Sorun yok abi bekleriz biz güzel bir sistem olacağından şüphemiz yokOlabilir. Stokla ilgili sorunlar var.
uzun tarihli bir sapma mı olucak yoksa 1 hafta falan mı ?Daha ayarlama yapıyoruz tarih belki sapabilir biraz.
Hayır gelmeyecek toplu stok bekliyoruz o yüzden tarihi ileri kaydırdım.Sistem bugün gelecek mi? ModArt Levon
Beklemedeyiz hocamHayır gelmeyecek toplu stok bekliyoruz o yüzden tarihi ileri kaydırdım.
hocam ne kadarlık bir erteleme acaba?Hayır gelmeyecek toplu stok bekliyoruz o yüzden tarihi ileri kaydırdım.
Hayır gelmeyecek toplu stok bekliyoruz o yüzden tarihi ileri kaydırdım.
Ne zaman gelir hocamHayır gelmeyecek toplu stok bekliyoruz o yüzden tarihi ileri kaydırdım.
Net bir şey diyemem ama çok uzun süreceğini sanmam.hocam ne kadarlık bir erteleme acaba?
Bekir neden 3 tane hesap açtın dostum. Bunlardan hangisini sileyim şimdi bana onu bi söyle hangisini kullanacaksan o hesabın dursun.Ne zaman gelir hocam
Burada bir terslik mı var 😅Bekir neden 3 tane hesap açtın dostum. Bunlardan hangisini sileyim şimdi bana onu bi söyle hangisini kullanacaksan o hesabın dursun.
Çoklu hesap yasak biliyorsun dimi
Şu an kullandığın bekirrrx.
Ekli dosyayı görüntüle 4650
Ya Xenforo forumlarında çok güzel bir özellik var. Genel forum altyapısını kullanarak diğer forumlarda banlanan hesapları bile tespit edip bildiriyor. Tabi yine insiyatife bırakıyorBurada bir terslik mı var 😅
Bak bu doğru aslında kimse korunmuyor bir şekilde sistem onu buluyor tanıyor neden bir insan çoklu hesap açar ki benim oyunlarda bile tek hesabım var 😃Ya Xenforo forumlarında çok güzel bir özellik var. Genel forum altyapısını kullanarak diğer forumalrda banlanan hesapları bile tespit edip bildiriyor. Tabi yine insiyatife bırakıyor
vpn olsa bile IP kontrolü yapıyor. Millet kullandığı vpn lerin çok işe yaradığını sanıyor ama öyle değil. VPN kullanmak kişinin konumunu gizleseydi istihbaratlar dünyada kimseyi bulamazdı 🤣
Abi özür dilerim bilerek yapmadım bu kullandığım kalsın diğerlerini kapatirsan sevinirim bide ortalama kaç haftaya gelir sistemBekir neden 3 tane hesap açtın dostum. Bunlardan hangisini sileyim şimdi bana onu bi söyle hangisini kullanacaksan o hesabın dursun.
Çoklu hesap yasak biliyorsun dimi
Şu an kullandığın bekirrrx.
Ekli dosyayı görüntüle 4650
diğerlerini sildim.Abi özür dilerim bilerek yapmadım bu kullandığım kalsın diğerlerini kapatirsan sevinirim bide ortalama kaç haftaya gelir sistem
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.