Goruntu ekran kartindan mi aliyorsunEkli dosyayı görüntüle 4249 Ekli dosyayı görüntüle 4250
Görev yöneticisinde ekran kartım çıkmıyor ama ekran kartımın ışıkları yanıyor
EvetGoruntu ekran kartindan mi aliyorsun
O ne demekAltarnatif yazilim kullan
Daha ethernet kablosu almadım o yüzden bi şey yükleyemiyorum maalesef ki öncelikle driverları kurucam düzelmezse denerim teşekkürlerMsi burner yukle gorucekmi karti
şey olabilir diye düşünüyorum bazı anakartlarda vga girişi var veya hdmi arkadaşta oraya bağlamış olabilir diye düşündümGoruntu ekran kartindan mi aliyorsun
Monitör vga girişli eski bi monitör vga dan hdmi a çeviriciyle ekran kartına bağladım monitörükasanın arkasını çekip bağlantı kablolarını gösterirmisin monitör mouse klavye arka tarafını çekip atarmısın?
şey olabilir diye düşünüyorum bazı anakartlarda vga girişi var veya hdmi arkadaşta oraya bağlamış olabilir diye düşündüm
Olmaz ondan birşey internete bagla pcni guncellemeni yap msi afterburner indir bak bakalim goruyormuMonitör vga girişli eski bi monitör vga dan hdmi a çeviriciyle ekran kartına bağladım monitörü
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.