Bu sitede olduğunu görmemiştim hatta bakmamıştım dahi. Teşekkürler.Mobilde 3 noktaya basarak uygulama ekleyebiliyorsun
Bu sitede olduğunu görmemiştim hatta bakmamıştım dahi. Teşekkürler.Mobilde 3 noktaya basarak uygulama ekleyebiliyorsun
Öneriniz için teşekkürler, bana da mantıklı geliyor.ModArt Levon hocam merhabalar bir önerim olacak windows kategorisinde windows 8.1 ve windows 7 başlıkları açılmasını talep ediyorum hala windows 7 ve windows 8.1 kullanan kullanıcılar var iyi çalışmalar
Bunun için özel kodlama yapılması lazım, Xenforo'da direkt olarak böyle bir eklenti bulunmamaktadır. Siz yazım yanlışlarını raporlamaya özen gösterin.Abi bir de otomatik düzenleme özelliği gelmeli yazım kurallarıyla ilgili, dün bir konu görmüştüm yazım ve imla hatası doluydu.
Evet Xenforo da böyle bir eklenti ve özellik olmadığı için çoğu forumda bizde de olduğu gibi Rapor seçeneklerinde yazım kuralı ihlali butonu var.Bunun için özel kodlama yapılması lazım, Xenforo'da direkt olarak böyle bir eklenti bulunmamaktadır. Siz yazım yanlışlarını raporlamaya özen gösterin.
İkisi de yok mu zaten?1. Bilgisayarımızın modelini, işlemcilerini vs. (teknik özellikler kısacası) girebileceğimiz bir panel olsun. O panele girilen teknik özellikler profilimizin Hakkında kısmında gözüksün.
2. İtalik yazma gelsin.
Konunun üst tarafından takibi bırakabilir veya buradan düzenleme yapabilirsiniz.her mesaj yazdığımız konunun takibe alınması bana saçma geliyor.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.