Forumumuzda çekiliş yapmak yasaktır. Kurallar hala bitmedi, ekleme yapılacak.Çekiliş yapma varmı ?
Eğer yasaksa kurallara eklerseniz iyi olur
Forumumuzda çekiliş yapmak yasaktır. Kurallar hala bitmedi, ekleme yapılacak.Çekiliş yapma varmı ?
Eğer yasaksa kurallara eklerseniz iyi olur
Orda sayfayı kaydırsam da o kısım görünüyor.Bu kayan ana menü barından kaynaklı. Masaüstü görünümünde bu özellik diğer forumlarda da yok maalesef çünkü tema buna müsaade etmiyor. Mobil görünüm için eklense dahi bu sefer Logo eklenemiyor az önce DA Forumu da kontrol ettim.
Bu iki Header Barı birbirinden bağımsız çünkü.
Fakat bu duruma bakacağım söz
Bu sorun sizin cihazınızdan kaynaklanmaktadır. Cihazınızın renk ayarlarını kontrol ediniz.ModArt Levon beyaz temada konu başlıkları..
O forumun teması farklı bizimki farklıOrda sayfayı kaydırsam da o kısım görünüyor.
Ne alaka telefonun renk ayarı mı olur sende forumu korumak için bizi. Discord gelir misin canım.Bu sorun sizin cihazınızdan kaynaklanmaktadır. Cihazınızın renk ayarlarını kontrol ediniz.
Bak sana resim de atalım önceden attık diye hatırlıyorum ben. Beyaz temada hiç bir sorun yok koyu tema da da yok.Ne alaka telefonun renk ayarı mı olur sende forumu korumak için bizi. Discord gelir misin canım.
Cacheleri silince düzeldiBak sana resim de atalım önceden attık diye hatırlıyorum ben. Beyaz temada hiç bir sorun yok koyu tema da da yok.
Ayrıca forumu korumak ne alaka??
Bu başlığı bir hata varsa forumda düzeltelim diye açtık bir şeyleri savunalım diye değil. Yoksa sizlere bu başlık altında soru sormazdık.
Yani senin cihazında vardır bir sorun normal kullanıcılara da sorduk hepsinde düzgün görünüyor.
Unutmadan telefonundan giriyorsan sitenin cache lerini tarayıcıdan temizle birde öyle dene.
Ekli dosyayı görüntüle 1778
Farkındayım 🤗Ayrıca forumu korumak ne alaka??
Bu başlığı bir hata varsa forumda düzeltelim diye açtık bir şeyleri savunalım diye değil. Yoksa sizlere bu başlık altında soru sormazdık.
Forum ortamında kurallara uyarsak memnun olurum. Sırf beni tanıyorsunuz diye istediğiniz gibi davranamazsınız burada. Üslubunuza dikkat etmelisiniz.Cacheleri silince düzeldi
Farkındayım 🤗
Arkadaşım olduğu için rahat davrandım
Biz yine hoşgörülü oluyoruz gördüğün gibi. Evet arkadaş olabilirsiniz ama dışardan gören sizin arkadaş olduğunuzu bilmez farklı düşünür 😉Cacheleri silince düzeldi
Farkındayım 🤗
Arkadaşım olduğu için rahat davrandım
Onu şimdilik açık bıraktık yarın o zaman kaldırırım. Silinmesini isterlerse raporlarlar öyle bir seçenek ekleriz olmadı.Merhaba, foruma Umut Nas'ın tavsiyesiyle geldim bakalım. Forum hayırlı olsun ve gelir gelmez bir eksiklik fark ettim. Üyelere kendi mesajını silme özelliği verilmemelidir, suistimal edilir.
Bu ayarları cidden yapmamız gerekli. Daha 1.5 ay oldu hepsini halledicez. Gözüne çarpan diğer şeyleri muhakkak yaz dostum.Teşekkür ederim, naçizane tavsiyemdir. İsteğe bağlı mesaj ve konu silme olayı da olmamalı. Sonuçta bilgi paylaşımı için forum açıldı ve bilgi de forumda kalmalıdır. Benim tavsiyem, düzenleme olayına da el atmalısınız derim. Sınırsız konu ve mesaj düzenleme hakkı olmamalı, maksimum 1 saat ya da 2 saat olmalı düzenleme süresi.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.