Jelatin ile ilgili soruma da cevap veriniz.Promosyon demek hediye oyun demek
Jelatin ile ilgili soruma da cevap veriniz.Promosyon demek hediye oyun demek
İade politikasıJelatin ile ilgili soruma da cevap veriniz.
Faturanın 31 ocaktan önce kesilmesi lazımFatura 1 hafta sonra mail ile geliyor siz faturanızı atıyorsunuz cod geliyor
Aldığın tarihi söyleyince verirler büyük ihtimal. Ben öyle yaptım.Faturanın 31 ocaktan önce kesilmesi lazım
Selam arkadaslar, uzun suredir beklediginiz sistem yayinda.
Saat 19:00 itibari ile de ITopya uzerinden alabileceksiniz.
SATIN ALMA LİNKİ: Link Removed
Dakikasında stok tükendi, kaçıranlar için bi sistem daha bekliyoruz.Selam arkadaslar, uzun suredir beklediginiz sistem yayinda.
Saat 19:00 itibari ile de ITopya uzerinden alabileceksiniz.
SATIN ALMA LİNKİ: Link Removed
Egzoz fanı biraz fazla ses çıkartıyor, kasanın uygulama üzerinden RGB kontrolü olmuyor tuş ile oluyor , sıkıntı montaj ve psu kabloları detaylıca kelepçe alıp kablo düzenlemesi yapmanız lazım , el izi çok belli oluyor cam olduğu içinİnternette baktım biraz da kasanın fanları baya gürültülü çalışıyormuş. Doğru mudur ModArt Levon abim?
itopyadan geldiğinde kablolar da sıkıntı olur mu?Egzoz fanı biraz fazla ses çıkartıyor, kasanın uygulama üzerinden RGB kontrolü olmuyor tuş ile oluyor , sıkıntı montaj ve psu kabloları detaylıca kelepçe alıp kablo düzenlemesi yapmanız lazım , el izi çok belli oluyor cam olduğu içi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.