ModArt Levon bu sistem yanında oyun kodu vs hediyeleri de olacak mı? Ekran kartında çünkü Marvel's Midnight Suns oyunu hediye yazmışlar ürün sayfasında.
Fatura 1 hafta sonra mail ile geliyor siz faturanızı atıyorsunuz cod geliyorModArt Levon bu sistem yanında oyun kodu vs hediyeleri de olacak mı? Ekran kartında çünkü Marvel's Midnight Suns oyunu hediye yazmışlar ürün sayfasında.
Valla bilmiyorum. Oyun kodu bence ekran kartının tekil satışında vardır. 500 tane oyun kodu dağıtırlar mı bilmem.ModArt Levon bu sistem yanında oyun kodu vs hediyeleri de olacak mı? Ekran kartında çünkü Marvel's Midnight Suns oyunu hediye yazmışlar ürün sayfasında.
Yok abi sistem eline ulaştığı zaman 1 hafta sonra itopya sana e fatura yolluyor sende onu [email protected] yolluyorsun cod geliyor benim anakart da vardı asus du beni intele yönlendirdiler codu girdim aldım
sistemler ne zaman kargolanır bilgi var mıValla bilmiyorum. Oyun kodu bence ekran kartının tekil satışında vardır. 500 tane oyun kodu dağıtırlar mı bilmem.
Herhangi bir kaynak var mı?UYARI!!
OYUN KODUNU KULLANMAYIN İADE EDEMEZSİNİZ SORUN ÇIKAR BİRŞEY OLUR İADE ETMEK İSTERSİNİZ DİKKAT EDİN
7 gün FP ssistemlerdesistemler ne zaman kargolanır bilgi var mı
UYARI!!!
EKRAN KARTI JELATİNİ SÖKMEYİN SORUN ÇIKARSA CHOİL WHİNE GİBİ DEĞİSİM RAPORU ÇIKSA BİLE PRÜZ YARATIRLAR SATAMAYIZ DİYE
Bunlar için lütfen net bir kaynak belirtin. Ek olarak büyük harflerle yazmayı bırakın.
Ya ne iadesi Allah'ın izniyle bişey olmaz taş gibi sistem 😊
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.