Öncelikle ikinci el grubuna çok dahil olmuyorum sebebi ise saçma sapan herkesin kendini haklı görmesi.
Ticaretinizi düzgün yapamayınca bu ne modları nede grubu bağlamaz. Bunu yüz defa yazdık.
Sana iftira atan olduğu zaman kanıtını o açılan postta yaparsın modlara yazmana gerek yok.
Bu kuralı da ben getirdim olası bir durumda kimse modlara yazmasın diye de kurallarda belirttim.
MODERATÖRLER veya YÖNETİCİLER kimseye referans olmaz kimseyi savunmaz ve tarafta tutamaz. Olası sorunlarda kimse modlardan da ne yardım ne de destek isteyemez. Düzgünce ticaretini yapanın da zaten sıkıntısı olmaz. Sıkıntı olunca da sıkıntısını açılan postta kişi kendi halleder.
2-3 gün önce bir şahıs bana iftira attı grupta konu açarak bende gerekli kanıtları sundum ettim fakat gel görki iftira atanın konusu 9 saat durdu bu süreçte diğer ilanlarima saçma sapan ithamlar vs'de bulunuldu 9 saatin ardindan ne hikmetse ya silindi
1- Modlara özelden yazıp fikirlerini etkilemek zaten etik değil. Herkes bunu yapmaya kalkıyor ama bu insanların Ailesi var işi gücü var.
2- Modlara özelden yazamazsınız diye bir kural zaten var.
3- Modlar olası durumda sizlerle iletişime geçme ihtiyacına karşı MODLARI ENGELLEYEMEZSİNİZ diye bir kural var. Modları veya yöneticileri engelleyenler Gruptan Atılır diye kural kabak gibi yazılı.
Alper imrek denilden mod Dm bakamam vs diyor
ne için modsun anlamadım bu durumu neyse ben bu durumdan dolayı Mod Olan alperi engelledim sonrasında ise ruth diye yönetici varmis onu sanırım girdiğim zaman engellemişim fakat ne için bilmiyorum ama engel atmışım çokta önemli değil benim kararım bu kimseyi ilgilendirmez bu durum fakat sanırım ilgilendiriyorki bugün gruptan atıldım sebebi şu: Alper mod ve ruth'ı engellediğim için gruptan atılmışım böyle saçma durum nerde görülmüş? Ne alaka? Ben istediğim kişiyi engellerim engellemem kimene hesapmi verecem? Ama engel sebebine göre hesap vermek gerek
yönetici engel atar ama üye atamazmis
Evet modları sen engelleyemezsin ama onlar seni Engelleyebilir çünkü grubun düzeni hiyerarşisi sizden değil onlardan sorulur.
Forumda da mantık aynıdır. Facebook grup veya Forum veya instagram grubu artık her neyse bu topluluklar sizleri bir araya getirmek için veya yardım bulmanız adına aracı olmak için vardır. Fakat kalkıpta düzeni bozmaya kalktığınızda GRUP YÖNETİCİLERİ devreye girer.
Yani kümesin sahibi siz değil yöneticilerdir daima.
Bu her platform içinde aynıdır.
Sen bir adliyeye hakkını savunmak içni veya hak aramak için başvurursun ama senin istediğin değil Hakimin vereceği karar daima Esastır kardeşim 😉 Yani mağdur olsan da senin borun değil Adaletin borusu öter.
Adalet sistemi yasalarına göre de Adaleti Halk bireysel değil Adalet sistemi sağlar.
ruth denilen kişi birini gece 1'de mesaj atti diye engellemiş bunu gördüm diye bende engelledim kimse kendisinden o an dönmesini beklemiyorki adamı uyku tutmamış tır o an mesaj atmıştır sabahında cevap alırım diye ama yöneticiya kendisi engel atmış hemen
Grubun ve Forumun da Adalet sistemi bizleriz. Kaldı ki yönetici veya moderatörleri de böyle haksız yere karalayamazsın.
Grup kurallarını hiç biriniz okumuyorsunuz sonra ahkam kesiyorsunuz. YÖNETİCİ ve MOD lara özelden yazamazsınız abi bu kadar basit.
Gecenin 1'inde zıngır zıngır telefonun titreme sesini duymak zorunda değil kimse. Bir şey yazacakları zamanda bunu gün içinde daha uygun bir saatte yapar insan olanlar. Hiç bir mod sizi gecenin bir vakti rahatsız etmez ve yazmaz o zaman sizlerde veya başkaları da yazmasın bir zahmet.
Siz bekar mısınız bilmem ama biz EVLİ OLANLAR telefonumuzu sessize bile alamıyoruz böyle bir lüksümüz yok. Neden biliyor musun çünkü olası kötü bir durumda her an ulaşılabilir olmak için. Yaşlı anamız babamız var gece bir şey olsa arasalar telefonu duymak isterim. Evli kardeşim var başına bir şey gelse telefonu duymak isterim. İş için evde olmasam o gece farklı yerde olsam karımın çocuğumun başına bir şey gelse o telefonu duymak isterim. Farkı anlayabildiniz mi. RUTH dediğin arkadaşımın da daha ufacık bir bebeği var gece 1 de kimse kalkıp rahatsız edemez abi o adamı.
lütfen şu seçtiğiniz kişileri iyi Arastirin cidden soguttunuz beni ya forumdan gruptan vs
Son olarak amacımız kimseyi soğutmak değil. Fakat sen daha Foruma bugün saat 13:30 da üye olmuşsun ve kalkıp soğuttunuz diyorsun 🤔 Karalama yapmak için 2 saat önce üye olduğun forumdan acaba nasıl soğudun? Kendi yapmış olduğunuz hatalı iletişimdeki ticaretinizin ceremesini kalkıp ne ModArt PC ye nede Yöneticilerine yükleyemezsin bu kadar net.
Sana iftira atan kişi ticaret yaptığın bir başka kişi yani sorunun bildiğin başka bir kullanıcı ile. Fakat sen kalkıp burada hem modları hemde benim forumumu kötülemeye çalışıyorsun 🤣🤣 Siz önce hatalı ticaret yaptığınız kişilerle sorununuzu çözün ondan sonra başkasını kötüleyin. Bu yapmış olduğun ve yazdıklarında benim modlarıma ve gruplarıma İFTİRA ATMAKTIR. Rahatsızlık duyduğun şeyin aynısını sen yapıyorsun dikkatini çekerim.