İşin özü şöyle
Levon Turaç anlık sinir ile karışık yazdım biraz
1 grupta 2 ticaretim oldu ve onlar gerekli yorumları yaptı iftira atana
2 iftira atanın konusuna Burak o ilan onundur diyor? Ee onunsa neden konu kapatılmıyor amaç sumu iyice dolandırıcı yapalım sonra sutlayalim!
3 Alper takip diye konuya yazıyor gerekli açıklamayı yapıyorum amma velakin konu kapatılmıyor
4 Çağrı yeğene kendim bizzat dedim sil yükle yapıyorum sorun olurmu hit almadiysa sorun olmaz diyor ( ben sadece onu abarttim biraz ama duzelttim durumu)
5 çağrı dm'den belirt diyor ilana elden satış var vs vs diye belirtiyorum (ama bu sefer diğer modlar ilanı siliyor veya geri çeviriyor gerekçe ise belirttiğim hususlar)
6 kimseyi tanımıyorum etmiyorum zorla ref ile ürün niye satayım (herkesin ticareti farklı) zaten ilanima mesaj atanlara belirtiyordum çağrı bunun önüne geçmek istiyorsan ilana Belirt bu durumu dedi bende belirttim
7 yeni üye tutturmuslar
yeni moda oldu bu sanırım
8 konu siliniyor o iftira atanın 9- 10 saat sonra bu sefer ilanlarimda Bana iftira atılıyor aynı şekil ve iftira atanların hiçbiri ile uzaktan yakından ne ticaretim nede sohbetim oldu
Sırf bu iftira atan kişi yüzünden gruptan atilmam ne traji komik bu durum
Alpere engel atma sebebim belli ruth'a belli açık konuşuyorum belli başlı sebeplerimi'de söylüyorum ama olan bana oluyor
Uyarı vs diye hiç boşuna kendini savunma Alper Burak uyarı yapmadınız kanıtla bakalım uyarı yaptıysan!