O Konuda başlığı yanlış açmışım. Konu kapatmayı bulamadım Yinede teşekkür ederim...Diğer konuda da bahsetmiştim 😀
Link Removed
Z790 düşünürsen
Link Removed
Başlığı düzenle vardı ama olsun 🙂O Konuda başlığı yanlış açmışım. Konu kapatmayı bulamadım Yinede teşekkür ederim...
Başlığı düzenle vardı ama olsun 🙂
Biri B660 biri Z690.
Bu anakart sence seninkiyle karşılaştırırsak hangisi daha iyi gibi ?
Açıklaman çok güzel teşekkür ederim. Fakat yanlış bilmiyorsam 660-F Soğutma konusunda çok başarılı. Ve ben sadece oyun oynayayacağım. TahminenBiri B660 biri Z690.
Z690 , yalnızca 1 x16 şeridi destekleyen B660'a kıyasla PCI-E 5.0 için 1 x16 veya 2 x8 yuvayı destekler. B660 yonga setli bir anakartta birden çok grafik kartı çalıştırmak istiyorsanız, bu ne yazık ki yapılamaz. Bu muhtemelen oyun oynamak için bir sorun olmayacak. Bununla birlikte, grafik güce ihtiyaç duyan iş istasyonları için, çift GPU işlemi için Z690-Z790 kartlarına bakmanız gerekir
Her yonga seti arasında daha az şerit var. Z690 anakartları on iki adede kadar PCI-E 4.0 hattını ve on altı adede kadar 3.0 hattını destekleyebilir. B660 için bu, yonga seti yalnızca altı adede kadar 4.0 şeridi ve sekiz adede kadar 3.0 şeridi destekliyor.
yonga seti PCI-E Şeritleri
Z690 28
B660 14
H670 24
H610 12
Rog B660, Mag tomahawk wifi veya Tuf B660 lardan birini seçebilirsin. Önerim rog olacaktırAçıklaman çok güzel teşekkür ederim. Fakat yanlış bilmiyorsam 660-F Soğutma konusunda çok başarılı. Ve ben sadece oyun oynayayacağım. Tahminen
Ekran Kartı Olarakta Sapphire Nitro+ 6950Xt 4.0PCI
İntel i5-13600K
Ram 2x16 ( 32GB ) 32CL 5600Mhz Gskiil veya Furry
Bu 3 ana parçaya göre 6000-6500TL Bütçeye alabileceğim en iyi 3 anakartı bana gösterebilir misin ?
Hocam peki rog b660 mı tuf 690 plus wifi(d5) mi?O zaman B660 işini görecektir.
Rog B660, Mag tomahawk wifi veya Tuf B660 lardan birini seçebilirsin. Önerim rog olacaktır
Rog b660 oyun için her işini görür hocam.Hocam peki rog b660 mı tuf 690 plus wifi(d5) mi?
Çok saol hocam eyvallahRog b660 oyun için her işini görür hocam.
Rica ederim hocam. İyi ForumlarÇok saol hocam eyvallah
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.