TUF gaming olan bana daha mantıklı geliyor.Merhaba şu 2 monitor arasında kaldım. Aralrıdnakı 400 TL farka değermı veya bu fıyat bandından önerdiğiniz monitor var mı
Link Removed
Sizce hangisini almak mantıklı.
fiyat farkına değermiTUF gaming olan bana daha mantıklı geliyor.
Bence değer.fiyat farkına değermi
165 daah ıy olmazmıLink Removed
Bunu öneririm. O monitörde ölü pixel çıkma oranı fazla.
Hayir. Butcende duzgun 165 Hz model yok. Illa olsun dersen TUF var bi'.d
165 daah ıy olmazmı
Hayır. Hem 165Hz ile 144Hz'ün farkını anlayamazsın.d
165 daah ıy olmazmı
hp omen 25 i ansıl 165 oda 4500 e kadar cıkabılrımHayir. Butcende duzgun 165 Hz model yok. Illa olsun dersen TUF var bi'.
Link Removed
Bunu öneririm. O monitörde ölü pixel çıkma oranı fazla.
Güzel bir monitör değil ama siz bilirsiniz. HP Omen 25i çok daha iyi olur.ASUS TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah şunu alacagım daha mantıklı geldi
Iyi model, alabilirsin. TUF almak gibi bi' hata yapma.hp omen 25 i ansıl 165 oda 4500 e kadar cıkabılrım
Iyi model, alabilirsin. TUF almak gibi bi' hata yapma.
eminmisiniz hocamlg ultrafearmı bumuGüzel bir monitör değil ama siz bilirsiniz. HP Omen 25i çok daha iyi olur.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.