Sinir bozucu bir olay haklısın valla.işin garibi şu tam 1. sıraya gelince 1 saat oluyor adamlar sanki ayarlamış gibi
Sinir bozucu bir olay haklısın valla.işin garibi şu tam 1. sıraya gelince 1 saat oluyor adamlar sanki ayarlamış gibi
Eğer İstanbul'da oturuyorsanız direk yerlerine gidin derim daha hızlı bir çözüm olmuş olur böyle bir imkanınız var ise.olay şu dostum adamlara hiçbir türlü ulaşamıyorum sistemin geç gelip gelmemesi önemli değil önemli olan adamlara ulaşamıyorum.
geçen haftada bir sistem siprariş ettim 6-7 gün bekledim sistem gelmedi kasayı da beğenmemiştin ama sonrasında bende iptal ettim.
tekrar siprariş verdim adamlara mail de atıyorum dönüş yok
Kanka benimde 10. Günüm hala hazirlaniyordaMerhaba dostlar bugün size yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum sizlerede ders niteliğinde olsun.
Pazrtesi günü gaminggentr den bir sistem sipariş ettim. Sitesinde yazan açıklmaya göre 3 gün içinde kargoya teslim ediyorlar buraya kadar sorun yok.
Siteye dün girdiğimde hala sistemim kargoya verilmemiş olduğunu gördüm. Dünden beri telefonla ulaşmaya çalışıyorum siparişimin ne durumda olduğunu öğrenmek için.
Dün aradım 34. sıradaydım 1 saat sonra 1. sıraya geldim 1 saat dolduğu için telefon otomatik olarak kapatıldı onlar tarafından.
Hemen ardından tekrar aradım yine aynısı oldu 1. sıraya geldim ve 1 saat dolduğu için tekrardan kapandı. Bugün terkardan aradım yine aynı şeyi yaşadım adamalara bir türlü ulaşamıyorum.
Mail atıyorum geri dönüş yok. Siz siz olun bir daha oradan kesinlikle alışveriş yapmayın !!!!
😅Kanka benimde 10. Günüm hala hazirlaniyorda
İstanbul'da yaşıyorum ama malasef gidecek vaktim yok. 2. Hafta önce bir soru sormuştum satın aldıktan hemen sonra gelip sistemi oradan alabilir miyim diye ama malasef en az 3 gün montaj ve test bittikten sonra böyle birşey yapılıyorEğer İstanbul'da oturuyorsanız direk yerlerine gidin derim daha hızlı bir çözüm olmuş olur böyle bir imkanınız var ise.
Aynen hocam benim sitemimde bunaİletişim birimleri gerçekten yetersiz. Bu kadar yoğunluk olacağını tahmin etmemişlerdir.
Geri iade edin gitsin hocam uğraşmaya değmezaynen öyle bende aldığım bilgisayarda kusurlu pc idi çok gönderdim onlara sorunu çözmediler sövmek için aradım açmıyorlardı bende dedim boşver
almıyorlarGeri iade edin gitsin hocam uğraşmaya değmez
Toplu taşımada sistem taşımak çileEğer İstanbul'da oturuyorsanız direk yerlerine gidin derim daha hızlı bir çözüm olmuş olur böyle bir imkanınız var ise.
Belli ki burada kasıtlı birşey var. Siz iki sene öncede aynı sorunu yaşamışsınız.2 sene oluyor bende aynı sorunu yaşamıştım 10 gün bekllettiler şikayet var a şikayet kaydi aç anca o şekilde arıyorlar
Toplu taşımada sistem taşımak çile
tavsiyem sabah 9 da araMerhaba dostlar bugün size yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum sizlerede ders niteliğinde olsun.
Pazrtesi günü gaminggentr den bir sistem sipariş ettim. Sitesinde yazan açıklmaya göre 3 gün içinde kargoya teslim ediyorlar buraya kadar sorun yok.
Siteye dün girdiğimde hala sistemim kargoya verilmemiş olduğunu gördüm. Dünden beri telefonla ulaşmaya çalışıyorum siparişimin ne durumda olduğunu öğrenmek için.
Dün aradım 34. sıradaydım 1 saat sonra 1. sıraya geldim 1 saat dolduğu için telefon otomatik olarak kapatıldı onlar tarafından.
Hemen ardından tekrar aradım yine aynısı oldu 1. sıraya geldim ve 1 saat dolduğu için tekrardan kapandı. Bugün terkardan aradım yine aynı şeyi yaşadım adamalara bir türlü ulaşamıyorum.
Mail atıyorum geri dönüş yok. Siz siz olun bir daha oradan kesinlikle alışveriş yapmayın !!!!
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.