Orta üst segment olacak tam istediğin gibiAbi ipucu yok mu ? Sen forumda ufak ufak ipucu verirdin ya ModArt Levon
Orta üst segment olacak tam istediğin gibiAbi ipucu yok mu ? Sen forumda ufak ufak ipucu verirdin ya ModArt Levon
Tam istediğim gibi fiyat 16-17k olur saat kaçta yayınlanacak acabaOrta üst segment olacak tam istediğin gibi
Oynayalım mı?Üstüne bet oynarım
Tam istediğim orta üst segment hadi bakalım alarmlar kuruldu 4070 vs olursa tadından yenmezOrta üst segment olacak tam istediğin gibi
Alarmı kaça kurdunTam istediğim orta üst segment hadi bakalım alarmlar kuruldu 4070 vs olursa tadından yenmez
5 ten sonra işten çıkınca sürekli f5 de olacak elim bakalımAlarmı kaça kurdun
Ben şimdiden F5 atmaya başladım kesinlikle almam gerekli5 ten sonra işten çıkınca sürekli f5 de olacak elim bakalım
o zaman aktiflik kasmam gereken konular varBakıyorumda sistem sistem deyince herkes foruma giriyor onun harici çıt yok 😁
Link Removed
Üyeleri tek tek takip ediyoruz kimin ne zaman aktif olduğunu vs. hep not alıyoruz ileride ki forumda yapacağımız belki foruma özel yapacağımız şeylerde böyle foruma sadece sistem için girip sonra hiç girmeyenler yer alamayacak önceden uyarayım yani.
Aynı şey üye olmayıp ziyaretçi olarak girenler içinde geçerli.
Foruma katkısı olanlar kazanacak, katkıdan kastım sadece aktif olmak, mesaj yazmak, konu açmak bu kadar yani.
Kazanan siz olursunuz. 😉o zaman aktiflik kasmam gereken konular var
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.