Bunun yeri Forum değil ama sorgulayalım bakalım sebep neymiş hangi gruptan bahsediyorsun bu arada?Merhaba , ModartPC facebook gruplarından sebebini bilmediğim bir şekilde engellenmişim. Birilerine yönelik herhangi hakaretim vb. yoktu. engelimin açılma imkanı var mı ? eğer hatalı birşey yaptı isem özür dilerim. Facebook ismim aynı
ModArt facebook grubundan diyorsan yöneticilerine sorabilirim ve ya kim olduklarını söyleyelim sen sorMerhaba , ModartPC facebook gruplarından sebebini bilmediğim bir şekilde engellenmişim. Birilerine yönelik herhangi hakaretim vb. yoktu. engelimin açılma imkanı var mı ? eğer hatalı birşey yaptı isem özür dilerim. Facebook ismim aynı
Her iki gruptada engellenmiş çünkü bi şey yapmış hakaret veya benzer bir durum fakat şu an görünmüyor çünkü kendi açtığı bir konuda olay olmuş ve silmiş o yüzen biz göremiyoruz. Kendisinin açıklamasını bekliyorum.ModArt facebook grubundan diyorsan yöneticilerine sorabilirim ve ya kim olduklarını söyleyelim sen sor
Çok teşekkür ederim, yüksek olasılıkla bazı postlara Gülme emojisini atmayı çok abarttım. Bunun için çok özür dilerim, aklıma başka bir sebep gelmiyor. Bundan sonra daha dikkatli olacağım.Her iki gruptada engellenmiş çünkü bi şey yapmış hakaret veya benzer bir durum fakat şu an görünmüyor çünkü kendi açtığı bir konuda olay olmuş ve silmiş o yüzen biz göremiyoruz. Kendisinin açıklamasını bekliyorum.
Açıklama bekliyorum sebebini bilmemek olmaz bizim modlar sebepsiz kimseyi banlamaz.
Banını kaldırdık fakat takip listesindesin
Eğer özellikle ikinci el grubunda ilanlar için yapılan yorumlara dalga geçer mahiyette gülücük atarsan banlanırsın. Çünkü konu sahipleri şijayet ediyor bu soruu çok yaşıyoruz aklında olsun👍Çok teşekkür ederim, yüksek olasılıkla bazı postlara Gülme emojisini atmayı çok abarttım. Bunun için çok özür dilerim, aklıma başka bir sebep gelmiyor. Bundan sonra daha dikkatli olacağım.
Bundan sonra daha dikkatli olacağım, tekrardan teşekkür ederim ☺️Eğer özellikle ikinci el grubunda ilanlar için yapılan yorumlara dalga geçer mahiyette gülücük atarsan banlanırsın. Çünkü konu sahipleri şijayet ediyor bu soruu çok yaşıyoruz aklında olsun👍
Bizim gruba özel gülücük emojisini kaldırma başvurusu yapacam en sonunda bazen deliriyorumEğer özellikle ikinci el grubunda ilanlar için yapılan yorumlara dalga geçer mahiyette gülücük atarsan banlanırsın. Çünkü konu sahipleri şijayet ediyor bu soruu çok yaşıyoruz aklında olsun👍
İkinci el Alım-Satım da gülücük emojisi TEPKİ olarak PİLOTAJ ve HAVACILIK okuyan arkadaşlar için oluyor aslında. Abartmadan..Geçen bir arkadaş vardı dünyada tek RX570 açılmamış diye 4000 tl ye satan. ( açılmış ) Grup rekoru 105 haha ile rekor kırdıBizim gruba özel gülücük emojisini kaldırma başvurusu yapacam en sonunda bazen deliriyorum
Keyfe keder satılık olan 😂İkinci el Alım-Satım da gülücük emojisi TEPKİ olarak PİLOTAJ ve HAVACILIK okuyan arkadaşlar için oluyor aslında. Abartmadan..Geçen bir arkadaş vardı dünyada tek RX570 açılmamış diye 4000 tl ye satan. ( açılmış ) Grup rekoru 105 haha ile rekor kırdı
Gördüm onu çok şey yazmak istedim ama kurallar 😂😂İkinci el Alım-Satım da gülücük emojisi TEPKİ olarak PİLOTAJ ve HAVACILIK okuyan arkadaşlar için oluyor aslında. Abartmadan..Geçen bir arkadaş vardı dünyada tek RX570 açılmamış diye 4000 tl ye satan. ( açılmış ) Grup rekoru 105 haha ile rekor kırdı
Rx 570 candır 😂😂😂😂Gördüm onu çok şey yazmak istedim ama kurallar 😂😂
Ya aslında o post geri gelse ya. Gelen yorumlar muhteşemdi. Levon dostum o postu geri getir nolur 😂 Herkesin bir nebze gülmeye ihtiyacı var. Oyun korsanmı ? — Yok Crysis kadar kaliteli bir postKeyfe keder satılık olan 😂
Bilmiyorum ki ne olduğunu nerden bulayım yaYa aslında o post geri gelse ya. Gelen yorumlar muhteşemdi. Levon dostum o postu geri getir nolur 😂 Herkesin bir nebze gülmeye ihtiyacı var. Oyun korsanmı ? — Yok Crysis kadar kaliteli bir post
birtane ilan vardı hiç açılmamış rx 570 tr de tek diye onu diyorBilmiyorum ki ne olduğunu nerden bulayım ya
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.