O adamı o hale takipçileri getirdi şimdi söyledikleri zoruna gidiyor tabiri caizse arkası kalkmış baya kimseyi gözü görmez sadece öveceksin adamı yoksa banlar 😂zaten her sistem çıkardığında forumundan 4 5 kişi banlanır. Ne haddine laf söylemek
O adamı o hale takipçileri getirdi şimdi söyledikleri zoruna gidiyor tabiri caizse arkası kalkmış baya kimseyi gözü görmez sadece öveceksin adamı yoksa banlar 😂zaten her sistem çıkardığında forumundan 4 5 kişi banlanır. Ne haddine laf söylemek
Onun cevabını sinerji verdi bence...Ben almadım.al sat için bile almaya kalmadımSöylendiği gibi dünyanın en iyisi mıydı sizce
Bende almadım nvdia olsun fazla olsun 😄Onun cevabını sinerji verdi bence...Ben almadım.al sat için bile almaya kalmadım
Zaten alsakda iptal olurdu boşver 😂Bende almadım nvdia olsun fazla olsun 😄
Öneri de bulunduk rtx 3070 i5 12400f 14 bine diye uyarı aldık üstüne birde fırça yedik hani en iyisi sendeydi yapsaydın böyle hayırlı olsun dedik diye demedigini bırakmadıO adamı o hale takipçileri getirdi şimdi söyledikleri zoruna gidiyor tabiri caizse arkası kalkmış baya kimseyi gözü görmez sadece öveceksin adamı yoksa banlar 😂
Olumsuz yorum kaldıracak durumu yok arkadaşın sadece yücelticeksinÖneri de bulunduk rtx 3070 i5 12400f 14 bine diye uyarı aldık üstüne birde fırça yedik hani en iyisi sendeydi yapsaydın böyle hayırlı olsun dedik diye demedigini bırakmadı
Tabi canım bizde öyle yapicaz onu dediği doğru almış moderatörleri de yanına veriyor ayarıOlumsuz yorum kaldıracak durumu yok arkadaşın sadece yücelticeksin
Sistemden alan olsaydı belki piyasanın en iyisi olurdusefa" neden güldüğünü söyler misin?
Kral ben aldım gönderirlerse eğer 😂Sistemden alan olsaydı belki piyasanın en iyisi olurdu
Sinerjinin sistemi de alınabilirdi fason üretim psu olabilir ama c4 demen çok saçmaBence fiyatına göre efsane sistem, hatta piyasanın en iyisi. Bu bütçeye bunları koyup bir de üstüne güç kaynağının kalitelisini koymuş.
Senden kaçmaz kral 😅Kral ben aldım gönderirlerse eğer 😂
Sinerjinin sistemi de alınabilirdi fason üretim psu olabilir ama c4 demen çok saçma
Neden saçma? C4 değil mi. Bir rivayete göre Ortadoğu'da anternatif bombaymış.Kral ben aldım gönderirlerse eğer 😂
Sinerjinin sistemi de alınabilirdi fason üretim psu olabilir ama c4 demen çok saçma
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.