Büyük harf ile başlık yazımı
DFS Bilgisayardan i5-13600KF İşlemci almayı düşünüyorum. Sizce güvenilir mi ?
dediğin mağazayı bilmiyorum araştırmadımda ben kendi şahsi fikrimi söyliyim ben olsam almazdım 7 bin weriyorsam 500 600 daha werip bilindik yerden alırdım kafam rahat kargomu beklerdim .dDFS Bilgisayardan i5-13600KF İşlemci almayı düşünüyorum. Sizce güvenilir mi ?
Gaming Gen'den alıcaktım stok bitmiş. Başkada güvenilir bir mağazada stok yokdediğin mağazayı bilmiyorum araştırmadımda ben kendi şahsi fikrimi söyliyim ben olsam almazdım 7 bin weriyorsam 500 600 daha werip bilindik yerden alırdım kafam rahat kargomu beklerdim .d
Link RemovedGaming Gen'den alıcaktım stok bitmiş. Başkada güvenilir bir mağazada stok yok
teknobiyotik güvenilir diyorlar bi araştır sen yinedeTeknobiyotik güvenilir mi ?
Güvenilir site ben daha önce defalarca alışveriş yaptım. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.Teknobiyotik güvenilir mi ?
Teknobiyotik güvenilir mi ?Güvenilir site ben daha önce defalarca alışveriş yaptım. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Aynı konu altında farklı roru sormak yasak ama yine de şimdilik çok dert etmiyoruz. Fakat senden ricam bu soru içnide ayrı konu açman. Bu sayede foruma da katkın olur dostumTeknobiyotik güvenilir mi ?
Tamamdır teşekkür ederim. Kaldırabiliyorsam kaldırıp ayrı açayımAynı konu altında farklı roru sormak yasak ama yine de şimdilik çok dert etmiyoruz. Fakat senden ricam bu soru içnide ayrı konu açman. Bu sayede foruma da katkın olur dostum
Mesajınızı konu haline getirdim.Tamamdır teşekkür ederim. Kaldırabiliyorsam kaldırıp ayrı açayım
TeşekkürlerMesajınızı konu haline getirdim.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.