önerin nedir hocam.Alınır fiyatta hocam. Tabi biraz daha üstüne koyarım dersen başka.
bu 6000mhz olması sıkıntı olmaz mı? fiyatına iyiymiş. diğer arkadaşlarında önerdiğiniz anakart hakkında fikrine bakmak isterim. elinize sağlık. ayrıca parçaları almaya başladım. yakın zamanda kampanya vs olur mu oem dünyasında.Link Removed
Bu çok daha iyi.Wifi 6E var.
Ayrıca 12+2+1 80A güç beslemesi var.soğutmaları da mükemmel.ileride işlemci değiştirebilirsiniz.
her türlü önerinize açığım.sizinki de alınabilir ama güç beslemesi 75A ve daha pahalı.
6000 mhz amd için darboğaz yapıyormuş biraz araştırdım.bu 6000mhz olması sıkıntı olmaz mı? fiyatına iyiymiş. diğer arkadaşlarında önerdiğiniz anakart hakkında fikrine bakmak isterim. elinize sağlık. ayrıca parçaları almaya başladım. yakın zamanda kampanya vs olur mu oem dünyasında.
her türlü önerinize açığım.
Hocam bütçeyi 7 - 8 bin arası yapsam. daha mantıklı bir anakrt alabilir miyim? aslında fiyatı böyle yapsam, fiyatı arttırdığıma değer mi?6000 mhz amd için darboğaz yapıyormuş biraz araştırdım.
Ekli dosyayı görüntüle 7533
ancak şunu da farkettim ki neredeyse tüm msi anakartlar zaten 6000 mhz.sizin attığınız da msi sitesinde öyle.
Ekli dosyayı görüntüle 7538
Diğer TUF,Gigabyte ve Asrocklara baktım onlar da 60A civarında.
Yani önce attığım en mantıklısı. Link Removed
pek fazla anakart yok zaten msi pro z670p bile 6000mhz.Hocam bütçeyi 7 - 8 bin arası yapsam. daha mantıklı bir anakrt alabilir miyim?
bu darboğaz sıkıntı yaratacak seviyede mi? gözardı edebilir miyiz bu darboğaz. anakart darboğaz hakkında da bilgi yok işim aslı ,sadece ekran kartı ve işlemci arasındaki darboğaz hakkında azıcık bilgim vardı.pek fazla anakart yok zaten msi pro z670p bile 6000mhz.
o halde alıyorum. amd 7600 veya 7700 alıp 4080 işe 2k ekranda kullanacağım hocam. atx 3.0 destekli bir psu alacağım. buna uygun ram öneriniz var mı?
En iyi seçimLink Removed
Hocam bu ssd alınır mı bu fiyata bu sistem için, toplu sipariş vereyim .
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.