Olmadım niye olayım 🙂 GTX 470 de olmaz ama 😃 değil miDalga geçmiyorum. Biraz gülmeye de ihtiyacımız var. İşin gırgırındayım. Neden bu kadar ciddi oldun ki.
Olmadım niye olayım 🙂 GTX 470 de olmaz ama 😃 değil miDalga geçmiyorum. Biraz gülmeye de ihtiyacımız var. İşin gırgırındayım. Neden bu kadar ciddi oldun ki.
Şimdi dalga nerde geçti ve emek harcanmasına nasıl bağladın son ciddi bir iş kanısına nerden vardın adamların işi bu zatenKardeşim bence dalga geçmek yersiz olur emek harcanıp ciddi bir iş yapılıyor
Bari 470 demeseydi GTX 970 deseydi 😂Şimdi dalga nerde geçti ve emek harcanmasına nasıl bağladın son ciddi bir iş kanısına nerden vardın adamların işi bu zaten
Bu bizim elimizde kardeşim ben elimden geldiğince forumu diğer platformlarda tanıtıyorum öneriyorum böyle böyle büyüyeceğiz sen birini o birini o birini derken büyüyecek inşallah biraz zamana ihtiyaç var daha yolun çok başıOnu bunu bırakın forum niye büyümüyor la🤣 buyutmemiz lazım (yanlış anlaşılma olmasın)
Takipte kal tam istediğin ayarda bir sistem olur emin ol 👍Yazdan beri sistem almaya çalışıyorum kart yüzünden şu 12400f 3060 lı sistemi alamamıştım sonra para denkleşmedi para denkleşti sistem çıkmadı cart curt, şu aralar herşeyim tam birde sen ilaç gibi bir duyuru attın umarım iyi birşeyler çıkar
Zamanla büyür acelemiz yok. Kaliteli kitle olsun gerisi sorun değil 😉Onu bunu bırakın forum niye büyümüyor la🤣 buyutmemiz lazım (yanlış anlaşılma olmasın)
Fiyatta güzel olursa tadından yenmezTakipte kal tam istediğin ayarda bir sistem olur emin ol 👍
500 Watt hiç sıkıntı yok. Thermaltek'in 550 watt'ı çin markaların 650watt psularına taş çıkarır 😉Bu sisteme 550w yeter mi ki
haydaaaGüzel donanımlara sahip canavar gibi ekran kartlı bir sistem geliyor arkadaşlar.
Şu an donanımları yazmayacağım fiyatı da söylemeyeceğim. Ama bol bol STOK olacak 😉 Öyle 200-300 tane falan değil yani.
Tahminleri ve fiyatları alalım bakalım.
Oynarlarsa tutanak tutarsın.Konudan farklı ama bilgisayarı geri gönderirken ihtirazi kayıt belgesi imzalattılar top oynamazlar dimi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.