Orası öyle tabi de yaklaşan vardı yani yok değil o anlamda .
Yine aynı performans olur inşallah kral
Orası öyle tabi de yaklaşan vardı yani yok değil o anlamda .
heyecanla bekliyoruz. bize de bi M9 nasip olur inşallah...Çok uzun değil yakın sayılır. Yayın günü video öncesi duyuru yapıcam zaten. bir kaç saat öncesinde.
alsatçılar her türlü alıyor zaten. stok çok olursa belki bize düşer. kaç aydır sistem yakalayamadım...İstediğim ihtiyacı olan alsın al satcılar alamasın
Neden alamadığınızı açıkladımalsatçılar her türlü alıyor zaten. stok çok olursa belki bize düşer. kaç aydır sistem yakalayamadım...
Türk lirasından 6 sıfır atılması gibi, bizde 4070 den fiyat olarak uygun olsun diye 1 sıfır attık 😂.
Ya saçma şekilde yeni nesil anakartlar da piyasada adam akıllı bulunmuyor. Ben hayatımda böyle saçma bir dönem görmedim. 2023 çok daha kötü geçecek. İyiye gittiğimiz bir gün yok ula bu ne böyle.Abi ekran kartı değilde n olacak bu anakartlarin hali
Ekran kartı Rtx3060 olursa o fiyat arası,ModArt Levon hocam 13.5 k param var beklemeli miyim?
i3 12100f ve 3060'lı pc zaten 13.999 TL var şu an. Dediğin gibi olursa esprisi kalmaz.Ekran kartı Rtx3060 o fiyatlara olabilir,3060ti zor olmaz bence ama vok sistemine levon abi 500tl daha az olsa güzel olurdu dedi yani rtx3060 13.500k, Rtx3060ti olursa 15-16
hocam fotoğraf gelicekti gelmedi birde 18500 tl bütçem var orta - yüksek bir sistem ise bekliyim mi?Ya saçma şekilde yeni nesil anakartlar da piyasada adam akıllı bulunmuyor. Ben hayatımda böyle saçma bir dönem görmedim. 2023 çok daha kötü geçecek. İyiye gittiğimiz bir gün yok ula bu ne böyle.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.