Ne demişler coğrafya kaderindir
Yazdan beri sistem almaya çalışıyorum kart yüzünden şu 12400f 3060 lı sistemi alamamıştım sonra para denkleşmedi para denkleşti sistem çıkmadı cart curt, şu aralar herşeyim tam birde sen ilaç gibi bir duyuru attın umarım iyi birşeyler çıkarGüzel donanımlara sahip canavar gibi ekran kartlı bir sistem geliyor arkadaşlar.
Şu an donanımları yazmayacağım fiyatı da söylemeyeceğim. Ama bol bol STOK olacak 😉 Öyle 200-300 tane falan değil yani.
Tahminleri ve fiyatları alalım bakalım.
12100F'e hakaret olur 🤭
abi tayvan bize neden direk vermiyor. onlarda mı ambargo uyguluyor bize anlamadım.Bu birazda bize yapılan ambargolardan kaynaklı. bizi zorunlu bırakıyorlar işte yok illa avrupa üzerinden alacaksın edeceksin gibi. Saç sapan bin tane iş var arka planda üzücü gerçekten
Bende teşke bekleseydim lanet olsun🤣aldım sonra iptal ettim sonra bir daha düşündüm tekrardan sipariş verdim geldi sonuç çıldırdım🤣Yazdan beri sistem almaya çalışıyorum kart yüzünden şu 12400f 3060 lı sistemi alamamıştım sonra para denkleşmedi para denkleşti sistem çıkmadı cart curt, şu aralar herşeyim tam birde sen ilaç gibi bir duyuru attın umarım iyi birşeyler çıkar
14-16kBırakın 4070 i vs de sistem ne olur ve fiyatı tahminleri alalım
İ5 12400f, ryzen 5 560013100f + Rtx 3060
Bırakın 4070 i vs de sistem ne olur ve fiyatı tahminleri alalım
Kardeşim bence dalga geçmek yersiz olur emek harcanıp ciddi bir iş yapılıyor
Dalga geçmiyorum. Biraz gülmeye de ihtiyacımız var. İşin gırgırındayım. Neden bu kadar ciddi oldun ki.Kardeşim bence dalga geçmek yersiz olur emek harcanıp ciddi bir iş yapılıyor
bu espiriyle nerdeyse bütün ülke doncaktı
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.