- Bütçe
- 15000 TL
Arkadaşlar varmı önerebiliceğiniz atx3.0 hazır gelen PSU.
Şu an Msi A1000G modeli var ve taş gibi cihaz.Arkadaşlar varmı önerebiliceğiniz atx3.0 hazır gelen PSU.
Teşekkürler önerileriniz için kafamdaki örnek 1000W + Platinium bir psu bu nedenlede MSI Mag ai 1000P modeli tam uyuyor bana ama 1 aydır yok piyasalarda hergün girip bakıyorum kafayı yicem
Sisteminizin tüm donanım bileşenleri nedir?
MSI MPG A1000G, ihtiyacınızı giderecektir. Arta kalan bütçeyi daha verimli harcamanız mümkün.
Link Removed
Asus rog loki 1000 watt tavsiye ederimRtx 4080
İ9 12900 k
Ddr 5 ram
Dostum atx 3.0 gen5 destekli değil sanırsam baktım şimdi psu yaAsus rog loki 1000 watt tavsiye ederim
SFX-L atx 3.0 ve pcie 5.0 hocamDostum atx 3.0 gen5 destekli değil sanırsam baktım şimdi psu ya
Link atabilirmsnSFX-L atx 3.0 ve pcie 5.0 hocam
Link atabilirmsn
Asus sayfada yaziyor. Atx 3.0 ve pci 5.0.Dostum atx 3.0 gen5 destekli değil sanırsam baktım şimdi psu ya
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.