indirip usb belleğe atıyosun dosyayı biosa tan güncelleme seçeneğini bulup güncelliyorsun hepsi buSelamlar.Asusun bu anakartının en güncel sürümü 2014 olan mı linki koydum aşağıya bi yardımcı olabilir misiniz?
Selamlar.Asusun bu anakartının en güncel sürümü 2014 olan mı linki koydum aşağıya bi yardımcı olabilir misiniz?
Bu chipsett surucusu, bunu direkt olarak ASUS'un kendisi sitesinden daha guncelini indirirsiniz.Sistemle beraber bu DVD'de geldi bunu takmama gerek var mi yoksa sistemi kuran arkadaslar yuklenecek bir sey varsa yuklemisler midir?
Ekli dosyayı görüntüle 2045
At bunu çöpe veya sakla titiz isenSistemle beraber bu DVD'de geldi bunu takmama gerek var mi yoksa sistemi kuran arkadaslar yuklenecek bir sey varsa yuklemisler midir?
Halen ne diye gönderiyorlar arkadaş. Koysana bi usb bellek.Sistemle beraber bu DVD'de geldi bunu takmama gerek var mi yoksa sistemi kuran arkadaslar yuklenecek bir sey varsa yuklemisler midir?
Bunun chipset sürücüsü olduğunu biliyorsunuz değil mi? USB belleklik bir iş yok, hatta o DVD'ye de gerek yok. İnternet sitesi üzerinden güncellemeyi indirip Windows ortamında kuracak.Halen ne diye gönderiyorlar arkadaş. Koysana bi usb bellek.
Dvd'ye koyacaklarına usb belleğe koysalar diyorum. Kimse cdrom kullanmıyor artık. İnternette olduğunu biz de biliyoruz.Bunun chipset sürücüsü olduğunu biliyorsunuz değil mi? USB belleklik bir iş yok, hatta o DVD'ye de gerek yok. İnternet sitesi üzerinden güncellemeyi indirip Windows ortamında kuracak.
Triggerlanma değil, USB belleğe bile artık ihtiyaç yok yani. Onu demek istiyorum. CD-ROM güncel kasaların bir çoğunda yok zaten üreticinin de aklı 2009'da kalmıştır sanırım 😁Dvd'ye koyacaklarına usb belleğe koysalar diyorum. Kimse cdrom kullanmıyor artık. İnternette olduğunu biz de biliyoruz.
Nedir bu triggerlanma hocam ?
Daha detayli konulari tam bilmiyorum ama anakarti guncellemekle ayni sey degil mi? Nasil yapacagm BIOS'a falan girmeme gerek var mi neler yapacagima dair biraz daha acik anlatirsan hem bizlerde ogrenmis oluruz. Bir de kasamn rgb fan aydinlatmalarini degistiremiyorum.Bu chipsett surucusu, bunu direkt olarak ASUS'un kendisi sitesinden daha guncelini indirirsiniz.
Bu bir Chipset sürücüsü, genellikle her anakarta özel olur. Chipset sürücüsü olmazsa bilgisayarın bazı işlevleri çalışmaz.Daha detayli konulari tam bilmiyorum ama anakarti guncellemekle ayni sey degil mi? Nasil yapacagm BIOS'a falan girmeme gerek var mi neler yapacagima dair biraz daha acik anlatirsan hem bizlerde ogrenmis oluruz. Bir de kasamn rgb fan aydinlatmalarini degistiremiyorum.
Kasanın markasının uygulaması oluyor ben o şekilde yaptım.Senin kasa hangi model hocam ona göre daha iyi yardımcı oluruzDaha detayli konulari tam bilmiyorum ama anakarti guncellemekle ayni sey degil mi? Nasil yapacagm BIOS'a falan girmeme gerek var mi neler yapacagima dair biraz daha acik anlatirsan hem bizlerde ogrenmis oluruz. Bir de kasamn rgb fan aydinlatmalarini degistiremiyorum.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.