Ekranı nasıl yapıcan. Yine yanında taşıman lazım
Farketmemiştim. İyiymiş.kapağına monte edceğim.
Low profile öneriniz var mı?
Şimdi mesajlara baktım o projeyi yapabilmen için Noctua markasının low profil soğutucularını alman lazım yani biraz paraya kıyacaksın.ModArt Levon Abi kusura bakma rahatsız ediyorum ama bu işi anca sen çözersin.
Veya biraz daha ince olan L9A olanı kullanacaksın. Eğer alanın varsa soğutması daha iyi olsun dersen ilk yukarda attığım ürünün amd uyumlu olanı çok iyi.ModArt Levon Abi kusura bakma rahatsız ediyorum ama bu işi anca sen çözersin.
Çok teşekkürler.NH-L9X65 çok iyi görünüyor.Peki onun yerine dandik bir 120mm alsam nasıl olur?(takacak yer var)Al hatta linkte atayım sana siyah olanların fiyat farkı çok o yüzden gereksiz.
İkisi arasındaki farkı da soracak olursan ucuz olanı çift bakır borulu diğeri ise 4 bakır borulu.
Link Removed
Link Removed
önermem hem fazla yer kaplar hemde emin ol noctua daha iyi soğutur 😉Çok teşekkürler.NH-L9X65 çok iyi görünüyor.Peki onun yerine dandik bir 120mm alsam nasıl olur?(takacak yer var)
Link Removed
Çok teşekkürler.önermem hem fazla yer kaplar hemde emin ol noctua daha iyi soğutur 😉
Bu arada projeni muhakkak forumumuzda Modifiye bölümüne aç. Bende merak ediyor ortaya nasıl bir şey çıkacak acaba.Çok teşekkürler.
Teşekkürler kesinlikle açacağım.Ancak biraz uzun sürebilir.Bu arada projeni muhakkak forumumuzda Modifiye bölümüne aç. Bende merak ediyor ortaya nasıl bir şey çıkacak acaba.
Şimdiden kolay gelsin kardeşim.
Türkiye ekonomisi insanları mucit yapıyor resmen. Kolay gelsin o zaman sana, monitör de ufak bir kutuda taşınır bence 21.5 veya 24 inç.Kürşat Kütükçü, Şizofren00,
Ciddiyim.taşınabilir bir bilgisayara ihtiyacım var ama istediğim laptoplar çok daha pahalı.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.