Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. cinaryasar

iha-siha Bir Devrin Batışı(Batırılışı)

Zaten bu kişiyi göz ardı ettiğim için mesajını görmemiştim, senin attığın mesajda gördüm sayende. Ben anlamadım normal bir yorum yaptım hemen üst perdeden konuşma, aşağılama falan. Madem beni ve fikirlerimi beğenmiyor BENİM GİBİ GÖZ ARDI ETSİN yani yoksa kavga etmenin ne anlamı var? Aşırı...
  2. cinaryasar

AMD'nin Sorunlu Driverleri

Yalnız güç kaynağım 12V+ üzerinden 624W verebiliyor fakat 3 adet SSD takılı, son zamanlarda 3. SSD taktım ondan olabilir mi?
  3. cinaryasar

Elbette bir yatış şekli ama kısa süreli bir yatış şekli, bir süre sonra belgeye suçsuz geçirilince çıkarılmalıdır, zaten çıkartılmış. Yani ben devlet veya firma olsam flash belleğe şirketin dosyalarını kopyalayan birisini direk açığa alırım suçsuz olduğu kanıtlanana kadar. Söz konusu devlet ve...
  4. cinaryasar

Asus Rog Hyperion kasa Kontrolcüsü Anakarta nasıl bağlanır?

Çaktırmadan ramlerden çal bence (!). Bakın özenle yazıyorum. (!)
  5. cinaryasar

@Kürşat Kütükçü, Hayat nabacan. Bari para falan al adamdan o kadar sistem topluyorsun :D
  6. cinaryasar

Sisteme bak aşık oldum hayırlı kullanın hocam gidip Roblox falan oynamayın ha :D
  7. cinaryasar

Ben paylaştığınız videoyu gördüm ve onu yorumladım. Ayrıca 2 ay yatıp çıkmıyor, 2 ay gözaltında tutuluyor ve dosyaya suçsuz olduğu girilince salıveriliyor.
  8. cinaryasar

AMD'nin Sorunlu Driverleri

Bilgisayar geldiğinden beri çözemedim ve bu aralar aşırı arttı. Olayı anlatmak gerekirse ben ne zaman oyuna girsem ekran birden gidiyor fakat oyundan sesler geliyor, hatta sesli konuşabiliyorum ama karakteri hareket ettiremiyorum falan, ekran kartı kırmızı bir LED yakıyor. Çözmek için ise ekran...
  9. cinaryasar

ID- Cooling Frostflow X240 İncelemesi

Tam F/P ürünmüş.
  10. cinaryasar

Tüm videoyu izledim. O dosyalar çok önemli şeylerdir, sırf sen yetkilisin diye "Bu bir şey yapmamıştır." diyemez koskoca bir firma, özellikle muhtemelen devlet ile ilgili bilgiler de var ki bu kadar şüphelendiler. 2 ay tutuklu kalması biraz uzun elbette fakat bu bir devlet meselesi bile...
  11. cinaryasar

Türk Bayrağını Ayaklarıyla Çiğnediler

Bu adamın seçilmesi imkansız. Çünkü bu resmen Şeriat yönetimidir fakat ülkede Müslüman sayısı çok az (Gerçekten Müslüman olan, haram işlemekten korkan falan.).
  12. cinaryasar

Atatürk'ü neden sevmezler!

Dostum bak bana gereksiz şeyler söyledin modarerörlüğün gitti. Şimdi de neredeyse yazdığım tüm konularda gereksiz şekilde bana atar yapıyorsun. İstesem bunu da şikayet ederdim de, sabrımı sınıyorsun cidden. Gelip mizah için konuştuğum bir konuda "Hayırdır babanın oğluyla mı konuşuyorsun İsmet...
  13. cinaryasar

Einstein'ın Atatürk'e yazdığı mektup

Noldu İsmet dedim altı üstü Allah mı bu tövbe haşa. Ayrıca şaka amaçlı söylenmiş bir şey bu abartma.
  14. cinaryasar

siyasete hoş geldin

Şimdi spordayım diye pek okuyamadım ama kanıt olarak sunuyorum. Eren Bülbül'ü şehit eden teröristin cenazesine HDP'li bakanlar ve Sur Belediye Başkanı gitti ve devlet onları görevden aldı. İşte Kılıçdaroğlu onları görevine iade edeceğiz diyor. İstersen kendin de araştırabilirsin bunu set...
  15. cinaryasar

siyasete hoş geldin

Ben iyi yöneteceklerini düşünmüyorum, 6 farklı görüşe sahip kişi var, yakın zamanda dağılır zaten. Aday belirlerken bile kavgaya tutuştular. Geçmişte Kılıçdaroğlu SSK'yı batırmıştı :) Oslo görüşmesinde olanlar bir iddiadır ve öyle olduğu öne sürülmektedir. Kılıçdaroğlu demedi mi "HDP'ye 2 adet...
  16. cinaryasar

siyasete hoş geldin

Türkler olarak nasıl Türkçe görebiliyorsan Kürtler de Kürtçe görme hakkına sahip olmalı, biz yüz yıllardır kardeşiz, CHP döneminde hep zulüm gördüler. Bakanlığı da Ahmet Davutoğlu vermiştir. Şu anda da 6'lı Masa üyesidir kendisi.
  17. cinaryasar

Peltier Hasar Görmüş Müdür?

Ben de yazın elektrikle çok ilgileniyordum. Aileme dedim ki beni bilgisayarcıya çırak ver, elektrikçiye verdi. Ne güzel bilgisayar tamir ederim derken yaz boyunca inşaatta çalıştım :D
  18. cinaryasar

Kemal Kılıçdaroğlu Speedtest.net'e Reklam Verdi!

Ha öyle miymiş? Hemen bahane bul, o borcu kapattı ve fabrika falan satarak olmadı. Üretim yapıldı, ekonomi düzeltildi şu anda ne kadar kötü olsa da. Hatta şu anda Kızılelma var, aynı teknoloji ABD bile üretemedi hala (Bayraktar firmasında bir yetkiliye sordum.) ve uçuşunu gördüm, harika bir şey...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.