Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. cinaryasar

Kemal Kılıçdaroğlu Speedtest.net'e Reklam Verdi!

Hayır aslında kriz bitmemişti. 2000 yılında IMF'den 16 milyar Dolar'lık kredi alındı. 21 Şubat 2001'de başlamıştı kriz. Bitirmek için borç alındı fakat o borç alınmak için bizim aleyhimize 19 adet kanun çıkartıldı, bunlar bizi kısıtlayan yasalardı. Kriz bitmiş gibi görünse de o borç ve yasalar...
  2. cinaryasar

Rehber Definasyon Nedir ve Nasıl Yapılır?

Sağ olun hocam. Fakat genel vücut geliştirme konusu olamaz çünkü yağ yakmadan önce kas elde etmek lazım, bunun için de bulk gerekiyor. İkisini bir yapsaydım olurdu.
  3. cinaryasar

Peltier Hasar Görmüş Müdür?

Ustam senin elektrikle bu düşmanlığın nedir? İkinizden birisi diğerini öldürecek en sonunda.
  4. cinaryasar

Teşekkür ederim. Aslında basit görünen ama çok ince bir konu definasyon.
  5. cinaryasar

Bu arada protein tozu markaları araştırması bayağı uzun sürebilir. Trendyol, Hepsiburada, Protein7 gibi yerlerde satılan bir çok markayı ekledim listeye. Belki bazılarını hiç araştırmadan kırmızı listeye atarım çünkü çok marka var. Liste:
  6. cinaryasar

Öncelikle merhaba, ben Çınar. Bu makaleyi yazma sebebim definasyon konusunda insanlara yardımcı olmaktır. Definasyon Nedir? Definasyon; Vücudumuz belli bir kalori ister, bu kaloriden daha az aldığımızda ise vücutta "Yağ" olarak bildiğimiz hazır besinleri kullanarak bu açığı kapatır, yani yağ...
  7. cinaryasar

Beni Elektrik Çarptı!

8. cinaryasar

Beni Elektrik Çarptı!

Benim yüzümden şantiyede ustayı elektrik çarpacaktı (Aslında benim yüzümden değil birisi prizi geri takmış) vallahi öldürecek beni çok sinirlenmişti e haklı tabi.
  9. cinaryasar

Beni Elektrik Çarptı!

Haklısınız yine de bir baktırın. Benim usta trafoya kapılmış Almanya'da, hemen maaş bağlamışlar üstüne de bilekleri delik deşikti. Elektrik şakaya gelmez. Bu arada o şalteri açan arkadaş şu anda hangi hastanede yatıyor?
  10. cinaryasar

Beni Elektrik Çarptı!

Bence bir şey olmaz. Elektrikçide çalıştım ama beni hiç çarpmadı, trafo gibi bir şey çarparsa başka tabii. Prizler tehlikelidir fakat pek ölümcül olacağını zannetmiyorum. Şu anda durumunuzda bir farklılık hissediyor musunuz?
  11. cinaryasar

E-Nabız Katar'a Satıldı İddiası!

İnşaAllah hedeflerini gerçekleşitirirsin. Gurur verici bir şey olsa gerek böyle firmalarda çalışabilmek. Kapansın da bunu derken bile siyaset yapıyon reis :D
  12. cinaryasar

Abi, yani ne diyeceğimi bilmiyorum ama. Yani helal olsun, ben böyle bir saygı görmedim. Bu arada çok geçmiş olsun abi, yani benim kardeşim de zamanında düşmüş ve onu hala merak edip üzülüyorum. Hele çocuğun olduğu için çok büyük acıdır. Burada tartışıp bu acını sana hatırlatmaya sebep olduğumuz...
  13. cinaryasar

Estafrullah sıkıntı yok, önemli olan alttan alıp özür dilemek gibi büyük bir erdemi sergilemektir. Bu arada ben (!) işaretini görmemiştim bu yüzden asıl ben sizden özür dilerim. Bence daha da tartışmayıp barışmalıyız. Çünkü kavga etmek bir yere varmaz ama barışmak belki arkadaşlık, belki hayırlı...
  14. cinaryasar

Bilgilerimizi satmıyor, platformu satıyor. Bilgileri neden satsın yahu? Halk TV bildiğiniz üzere muhalif bir yayındır. Fakat o bile şöyle diyor bu haberinde. "Söz konusu dava, e-Nabız verilerinin satılmasını değil, e-Nabız uygulama altyapısının satılmasını içermektedir. Dolayısı ile en azından...
  15. cinaryasar

Yahu tamam da herkes yapıyor diye her şeye yapabileceğin anlamına gelmez ki. Mesela Türkiye'de çoğu kişi yolsuzluk yapıyor diye bu senin de yolsuzluk yapabileceğin anlamına gelmez. Veya zengin sadaka veriyor diye senin de sadaka vereceğin anlamına gelmez çünkü her şeyin bir yeri vardır. Zenginin...
  16. cinaryasar

Sadece büyüklere değil, küçüklere de saygı duymak daha da büyük terbiyedir bence. Sonuçta senden küçük diye aşağılayıp hor görmüyorsun abi. Elbette zırt pırt ban atmak sana yakışmaz abi ama haddini aşan, bir çok uyarı yapmana rağmen hala dinlemeyen birisi ise karşındaki ve sen ona her seferinde...
  17. cinaryasar

Üstüne mi gidildi? Bu anket pek bir şey belirtmez çünkü 77 kişiyle yapılan bir anket sadece. Ayrıca cahil kelimesi yerine göre tabi ki de hakarettir. Siz ise cahili gerçekten bilgisiz olarak söylemiyorsunuz, hakaret olsun diye söylüyorsunuz.
  18. cinaryasar

Abi cidden sabrına hayran kaldım annemden de sabırlı çıktın :D Cidden başka birisi olsa perma yemişti bile o arkadaş. Hatta rencide etmek için IP adresinden falan kişisel bilgilerini elde edip paylaşacak bir çok kişi var.
  19. cinaryasar

"Boşa çene çalıp algı yaratmayın" uygunsuz bir dildir. Hayır yani sen burayı diğer forumlarla karıştırdın galiba, burada adalet var, saygı var, edep var. Olmayana da böyle yapılır.
  20. cinaryasar

Yahu abi doğru diyoj valla. Bu tartışmayı Technopat'ta yapsaydım en az 7-10 gün ban atmışlardı. Zaten en ufak yazım hatasına 1 hafta ban atıyorlar. Cidden farklı senin forumun. Yahu başka forumda sırf siyasi görüşü farklı diye adamı takip eder, en küçük hatasında yüksek bir yasak atar. Ama sen...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.