Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. cinaryasar

1200 TL Kasa Önerisi

Kullanıyorum hava akışı çok güzel ve RGB olmamasına rağmen şık duruyor, ışığı göz yormuyor. Link Removed
  2. cinaryasar

6600 1200TL daha ucuz olmasına rağmen A770 ile aynı performansı vermiş. AMD sağlam F/P kartlar...

6600 1200TL daha ucuz olmasına rağmen A770 ile aynı performansı vermiş. AMD sağlam F/P kartlar yapıyor fakat artık şu yazılımları düzeltsinler ne olur ikide bir yazılım çöküyor uğraştırıyor.
  3. cinaryasar

Yardım Razer Hammerhead Kesinti Sorunu

Bugün Razer Hammerhead Wireless TWD aldım, kurdum ve güncellemesini yaptım, 2021 versiyonu bu arada. Fakat 30-40 saniyede bir 1-2 saniye kesiliyor ve geri geliyor. Aşırı sinirimi bozdu şarjı da 100 civarı neden olabilir bu sorun?
  4. cinaryasar

ZAFER SIZLANARAK KAZANILMAZ! UNUTMA! HATIRLA! OY VER!

Yani kimi destekliyorsun?
  5. cinaryasar

Sinan Oğan Antalya programı iptal

O zaman AKP zaferi kesinleşir. Zaten az oyu vardı ama çekilirse kitlesi daha çok AKP'ye yakın çünkü Milliyetçi adam genelde CHP sevmez, ülkücü olur. Hatta Reis 6+1'li Masa'ya şunu uygular. (1:15'i açın.)
  6. cinaryasar

ZAFER SIZLANARAK KAZANILMAZ! UNUTMA! HATIRLA! OY VER!

Yahu ben anlamadım sen kimi destekliyorsun abi? Cidden kafam karıştı.
  7. cinaryasar

Duyuru TOPLANIN ModArt Foruma CHAT Özelliğini Getiriyorum 😉

Gayet güzel olur, hakaretler engellensin ve hakaret eden kişinin ceza aldığı chatte bildirilsin bot tarafından. Siyaset yapmak ana chatta yasak olsun, isteyen siyaset bölümünden yapsın veya özel chat açsın, cidden ben dahil bir çok kişi siyasetten bıktı bu forumda zaten. Bence hızlı yardım...
  8. cinaryasar

Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi!

Ben korkak olarak yorumladım. 2018 seçiminde de ortadan kayboldu.
  9. cinaryasar

Yeahh Buddyyyyyy! (Sondaki harekette toplam 1043KG var.) [MEDIA]

Yeahh Buddyyyyyy! (Sondaki harekette toplam 1043KG var.)
  10. cinaryasar

Bir devrin batışı ''Zavallı Euro''

Bu arada öncekinde olduğu gibi bunda da göz ardı ettiğim için görmemişim, sayende gördüm yine teşekkür ederim. Hakaret ederek siyaset olmaz, hakaret ediyorsa onun amacı kavgadır. Kavga da cahil işidir. Cidden yeter yahu habire hakaret ediyorlar. Senden kimse sevgi istemiyor, saygılı ol yeter.
  11. cinaryasar

İtalya, Almanya gibi olsak keşke bu konuda. Yanlız aylık 800 Euro destek verebilecek mi devlet orası muamma :D Almanya'da da aynı değerde para veriliyor galiba, hatta Mesut Can Eray da o civarlarda para alıyor öğrencilikten galiba.
  12. cinaryasar

Ama abi ben güzel bir dille üslubunun kötü olduğunu ve iyileştirmesi gerektiğini anlattım sadece. Benim de devleti eleştirdiğim bir çok nokta var fakat dediğim gibi bunlardan önce benim için din gelir. Serbest piyasayı da ben doğru bulmuyorum, alçaklar hep fakir halkı kullanıyor. Abi...
  13. cinaryasar

Ben fırsatçılığı falan savunmadım abi. Ve demiyorum ki ekonomi iyi, enflasyon yok. Elbette ki ekonomi kötü ve enflasyon var, fırsatçılık da var. Bunu Türkler hangi ülke olduğu fark etmeksizin yapıyorlar, mesela dün bir video gördüm, adam Amerika'da Türk restorantı açmış ve künefeyi 35 Dolar'a...
  14. cinaryasar

Bu arada benim üvey babam var, kendisi emlakçı ve yakın zamanda kazandığı parayla köye ayıptır söylemesi villa yaptırdı, bir araba aldı, hatta 2. aracı almayı düşünüyoruz yine ayıptır söylemesi. Onun babası da asker emeklisi AKP zamanında kendine ev aldı, abisi de emlakçı ve yakın zamanda yine...
  15. cinaryasar

Vallahi kime sorsam, haberleri ne zaman incelesem hep kötü cevaplar alıyordum. Ailem hastanede mağdur olmuş. Ayrıca hastanede rehin alınanlar, baş örtüsü var diye üniversiteye, hatta oğlunun cenazesine alınmayan çok kişi varmış. Erdoğan öncesi İstanbul'da bir çok yere su bile gitmiyormuş...
  16. cinaryasar

2001 asgari ücreti (Yeni para ile): 139.95 YTL, bunu 1.6 ile böldüğümüzde asgari ücret 87.5 Euro çıkıyor. Şu anda asgari ücret 8500TL, Euro da an itibari ile 21.5TL, bunu böldüğümüzde 395.4 Euro çıkıyor. 4.5 kat daha yüksek miktarda Euro alınabiliyor yani.
  17. cinaryasar

Profil Resmine GIF Destegi Geldi! (Düzenlendi)

Abi PP'n tam avukat tipi. Bakarken bile arkadan "Unutma ki ben senin avukatınım!" sesini duyar gibi oldum :D
  18. cinaryasar

iha-siha Bir Devrin Batışı(Batırılışı)

Ben şahsen öyle anladım. Çok agresifsin. Müslüman isen şöyle bir şey söyleyeyim: Sinir beynin ve şeytanın oyunudur, sen bunlara kanmamalısın. Peygamber Efendimiz (S.A.V) ne güzel söylemiş; "En güçlü kişi rakibini yere seren değil, sinirine hakim olabilendir." diye.
  19. cinaryasar

Kurtul artık bu gereksiz agresiflikten, moderatöre niye laf atıyorsun?
  20. cinaryasar

Senin amacın insanları sinir ederek siyasete çekmeye çalışmak. Levon abi demedi mi siyaset yapmayın diye? Adamın forumunda adamı bir yerlerine takmıyorsun. Zaten siyaset yaptık diye adamın acılı bir anını aklına getirttik yetmedi mi sana bu şeyler? Farklı forumda olsak ya aynı fikirdesin diye...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.