Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. F

2 klavye arasında kararsız kaldım

arkadaşlar 2 klavyede asus rog birtanesi Asus ROG Strix Flare II diğğeri ise Asus ROG Strix Flare II Animate sizce hangisi almak mantıklı aralarında 700 tl bir fiyat farkı var siz olsanız ne yaparsınız @ModArt Levon abinin videosu izledim stokta bulunmuyor ondan dolayı animate...
  2. F

Öneri 2500 tl bandında mouse

arkadaşlar mouse için 2.5 k bütçe var aklımda şu modeller geldi hangisi levon abi inceledi ama bide size sorayım dedim 1- ninjutso sora 2- razer viper v2 3-ninjusto katana -4 logitech g pro superlight
  3. F

Valorant fps sorunu

Arkadaşlar İşlemcim i5 12400 f Valo 260 fps üstü görmedim Neden acaba bilen var mı ne yapmam gerekli Format atayım mı sizce Bide arada depo giriyor bide sistemim güçlü
  4. F

ASUS TUF VG258QM Alınır Mı?

Arkadaşlar 280 hz Asus monitör alınır mı
  5. F

1500₺ bütçe klavye

Arkadaşlar 1500₺ bütçe var nasıl bir klavye alabilirim aklımda G513 Carbon varda bütçe aşıyor sahibinden de temiz bakayım diyorum. Sizce ne yapayım
  6. F

Logitech G502 hero nasıl

Arkadaşlar logitech g 502 hero aldım sizce nasıl pişman olur muyum
  7. F

Soru Edit ve oyun için monitör

Allah’ın izniyle sistemi aldık şükür be sırada Monitör var monitör alıcam da Edit ve tasarım uğraşıyorum daha çok. Nasıl bir model alabilirim arada oyun da oynuyorum 4k bütçe var monitör için Sistem İ5 12400f rx 6700xt
  8. F

Harddisk nasıl sıfırlarım

Arkadaşlar elime 2 tane hdd var biri 750 gb biri 500gb bu ikisi nasıl sıfırlanır
  9. F

4000₺ monitör önerisi

Arkadaşlar fps için monitör arıyorum bildiğiniz var mı
  10. F

Öneri Hangi sistemi almak mantıklı

Arkadaşlar merhaba şu 2 sistem arasındayız da hangisi sizce not ssd 1 tb yapılacak bide bunun yanında 4000₺ arası monitör biliyor musunuz Böyle. Fps için monitör
  11. F

Fortnite kaç fps verir

Arkadaşlar şu 2 parça Fortnite kaç fps verir YouTube bi video bulamadım i5 12400f ve amd rx 6700xt
  12. F

20000 tl hazır sistem önerisi

Arkadaşlar 20k bütçe var Bildiğiniz güzel hazır sistem var mı gta5 te 120 fos verecek
  13. F

Hangi sistem tercih etmeliyim

Arkadaşlar 2 sistem arasında kararsız kaldım hangisi alayım birisi amd diğeri nvidia
  14. F

20k hazır sistem önerisi

Arkadaşlar 20k bütçe var bildiğiniz sistem var mı cago da 240 fps ve warzone da 165 fps alabilecek
  15. F

550₺ mouse önerisi

Rival 3 kullanan var mı küçük kardeşime doğumgünü hesiyesi alıcağım da 550₺ wireles olacak şekilde
  16. F

İntel UHD kartı bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar kuzenime i5 13600 k aldık çocuk ddr5 sistem kurmak istiyor ama ekran kartı daha sonra alacak intel içinde uhd dahili krafşk kartı var yeter dimi şu 2 oyun için 2 ay idare etse yeter Csgo ve valorant Sonra ekran kartı alınca warzone geçecek
  17. F

Topladığım sistem sizce nasıl

Arkadaşlar 1080 p 2k için bir sistem topladım yorumlarınızı bekliyorum Csgo (faceit) gta5(grand Roleplay) cod warzone owerwatch oynuyorum genelde Fps oyunları 1080 p oyuncak ilerde gta5 için 2k monitör alabilirim sence nasıl sistem Not : ekran kertı eskiden alındı
  18. F

11900k muadili işlemci önerisi

Arkadaşlar 11900k peromansı yakın işlemci biliyor musunuz işlemci bütçesi 8k intel ama farketmez
  19. F

İntel cod kampanyası

Arkadaşlar intel cod mw2 oyunu veriyor bende i5 12600kf var nasıl alabilirim bilgisi olan var mı
  20. F

Bu sistem sence nasıl

Arkadaşlar iş yerinde bir abi sistem alacak ta şu parçalar düşünüyor sence nasıl oynadığı oyunlar Csgo valo owerwatch cod warzone Amd ryzen 5 5600x Msı b550 tomahawk Corsair vengance 3200 MHz 32 gb Msı rtx 3070 gaming x trio Kingston 1 tb gen4 ssd Msı gungır 110R Msı coreliquid V2 240 Msı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.