Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. F

Custom için bilgisayar kasasın

arkadaşlar bir arkadaşıma custom sıvı soğutma sistem ayarlıcaz da hangi kasa önerirsiniz Asus tuf gt501 Uyar mı
  2. F

Bu anakart alınır mı?

Kuzene ddr5 sistem ayarlıyoruz işlemci ryzen 5 7600x yeter mi sizce bu anakart
  3. F

Bilgisayar kasası arayanlar uygun fiyat

Arkadaşlar bende dahil bu kasayı bekliyordum Şuan baya uygun fiyatı bence kaçırmayın
  4. F

Rtx 3080 en uygun işlemci hangisi

Rtx 3080 hangi işlemci besler aklımda 4 işlemci var 5600x 5800X3D 5900X i7 12700k Bide. Şu sıvı soğutma performansı nasıl gider Arctic liquid frqzer 2 360
  5. F

Hangi anakart tercih etmeliyiz

Arkadaşlar şu 3 anakart arası kararsız kaldım sizce hangisi
  6. F

Soru 3000₺ bandında sıvı soğutma

Arkadaşlar 3000₺ bütçe var Ryzen 5800x soğutabilecek sıvı soğutma biliyor musunuz ya da güçlü kule tipi soğutucu var ise oda olur
  7. F

Soru Gta5 roleplay 2k grafik için ekran kartı önerisi

Arkadaşlar kardeşimin sisteme ekran kartı bakıyoruz gta5 roleplay 2k ayarlar için
  8. F

1500 tl bandında mouse önerisi

Arkadaşlar mouse arıyorum da 1500₺ bütçe var Yeri gelişinde fps oyunları oyun yeri geldiniz moba rpg oyunları uygun mouse biliyor musunuz
  9. F

Yardım Bu monitör 4k olarak mı geçiyor

arkadaşlar selamın aleyküm birşey soracağım sizce bu monitör 4k olarak mı geçiyor
  10. F

Arkadaşlar bilgisayar nasıl toplayabilirim?

Arkadaşlar selam bir şey soracağım ben parçaları aldım hepsi evde ama nasıl bilgisayar toplarım kafam karıştı kablo karmaşası olmadan Sistem bileşenleri bunlar; Anakart: Msı gaming edge Wi-Fi b550 İşlemci: Amd Ryzen 7 5800x3D Ram: Hyperx fury 16 gb 3600 MHz Ekran kartı: gigabyte extrime Rtx...
  11. F

Soru Destiny 2 oynayan var mı?

Arkadaşlar destiny 2 oynayan var mı aranızda 193 seviyeyim oyunda çok fazla Türk yok böyle kaliteli bir oyunda klan kursak nasıl okur item yardımı yaparım Legend itemler var bende
  12. F

Soru Asus TUF X570 kullanan var mı ?

Arkadaşlar bu anakartı kullanan var mı aranızda almayı düşünüyorum Ryzen 7 5800X3D ile
  13. F

İ5 12600kf için sıvı soğutma arıyorum

Arkadaşlar işlemcim için fiyat performans sıvı soğutma arıyorum bildiğiniz marka var mı
  14. F

Arkadaşlar sizce hangisi? Ryzen 7600x mi yoksa Intel 12600kf mi?

Merhaba arkadaşlar 3090 ekran kartı aldım geçen günlerde ama bunu besleyecek işlemci arıyorum Sizce Amd 7600x mi almalıyım yoksa İntel 12600kf mi Not Amd alırsam anakart para kalmıyo
  15. F

3090 ve sıvı soğutma için kasa

Arkadaşlar 3090 ekran kartı aldım bide 360 sıvı soğutma alıcağın aklımda ilan li galahad 360 var bunlar sığacağı bilgisayar kasası arıyorum bütçe 3k en fazla 3500
  16. F

Discord sunucu açma durumu

Merhaba acaba bu formun Discord sunucusu açma ihtimali var mıdır daha iyi etkileşim sağlanır bana kalırsa forum da güzel ilerliyor ama dc olunca daha güzel okur gibi Ne dersin abi @ModArt Levon
  17. F

Bu karta hangi işlemci gider

Arkadaşlar alırım hayırlı olsun 3090 sahibi olduk ama amd mi intel mi alayım kararsızım nasıl bir işlemci alabilirim bütçe 8k
  18. F

Son kale steam a da elveda diyoruz

Bu akşam cadılar bayramı indirimleri başlıyor almak istediğiniz bir oyun varsa kaçırmayın. Yoksa çok geç olacak Bu arada en çok zam 20-30 tl değerindeki oyunlara gelebilir benden söylemesi Favori zam gelen oyunum ise Sea of thieves olabilir oyunu birsen 150₺ görünce şaşırmayın
  19. F

4 ay cam mousepad deneyimim

Arkadaşlar bildiğiniz gibi herkes şuan kumaş mousepad kullanıyor ama bir mousepad var cam. Işığı daha iyi yansıtıp daha iyi tepki vermeye yarıyor şimdi şu 2 mousepad artıları eksiler kumaş +maliyeti ucuz +kolayca bulunabilir -temizlemesi zahmetli cam +ışığı daha iyi yansıtır +temizlemesi...
  20. F

Valorant ta 360 fps aşıracak parça önerisi

Arkadaşlar Valorant ta +300 gps alıcak sistem dizebilir misiniz

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.