Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. S C O

Özür Diliyoruz

@samuraikek, Sen olayı yanlış anladın galiba.
  2. S C O

Öneri ModArt PC Forum Geliştirme ve Öneri Başlığı

Konu aç kısmına baktığımda gözümden kaçmış olabilir belki bunun için sizden özür dilerim. '' Şikayetim Var '' Kısmı olabilir, - Teknoloji ürünleri satan mağazalar hakkındaki şikayetlerimizi bu kategori altından dile getirebiliriz. '' Türkiye, Türklük ve Türk Tarihi '' Kısmı açılırsa fena...
  3. S C O

Rehber Enkazda Yerleri Belirleyemeyenler İçin

Yerinizi eğer bilmiyorsanız, tüm operatörlerde geçerli olmak üzere '' NEREDEYIM yazıp 7777 gönderip '' Yer ve konup bilgisi bulunduğunuz koordinatları ile birlik de kısa mesaj şeklinde telefonunuza gelecektir. Arkadaşlar aklınızda bulunsun lütfen..
  4. S C O

Özür Diliyoruz

Yine mi? işlerimiz size düştü, sizi öldürdük yok ettik aç bıraktık zehirledik Siz Olsun Deyip bizi affedip yardımımıza koştunuz, Sizler ne kadar da mükemmel kalpli varlıklarsınız sizin yüzünüze bakacak yüzümüz yok içimizdeki bazı beyinsizlerin yaptıkları için bizleri affedin sizden özür...
  5. S C O

Yardım Gigabyte Bios Güncelleme

@Furkan Karagülle, Denedim onu da hatta tüm youtube'ye bile göz attım oradaki tüm işlemleri denedim sonuç gene hüsran belekde mi? sorun var anlamdım gitti ya.
  6. S C O

@Furkan Karagülle Yaptım daha önce lakin sonuç aynı hiç bir şekilde BİOS ekranında Flash belek gözükmüyor.
  7. S C O

Merhaba, arkadaşlar '' Gigabyte Bios Güncellemek '' İstiyorum lakin Q-Flash girince Flash beleğimi görmüyor BİOS ekranında ne yaptıysam olmadı. Bu konuda bana yardım edebilir misiniz lütfen.
  8. S C O

Rehber Netflix Güncel Fiyatları

17 OCAK 2023 Temel Plan 37,99 TL Standart Plan 57,99 TL Özel Plan 77,99 TL Güncel Fiyatı Temel Paket Aylık 63,99 Standart Paket 97,99 Özel Paket 130,99
  9. S C O

Soru PC Özellikleriniz Neler?

@Furkan Karagülle, Senin kullandığın sistemi biliyorum hocam ben yazmana bile gerek senin '' Göktürk ''
  10. S C O

Rehber Tcp/ip Nedir? Nasıl Çalışır?

Kaynak belirtsen daha iyi olur kardeşim, ama elline emeğine sağlık.
  11. S C O

Soru PC Özellikleriniz Neler?

Bilgisayar özellikleriniz neler arkadaşlar kim hangi işlemciyi kaç GB ram ile kullanıyor; Benim ki: Marka : Casper Excalibur E600 İşlemci : Intel® Core™ i3 10105F İşletim sistemi :Windows 11 Ram: 8GB DDR4 Ekran kartı : NVIDIA® GeForce® GTX1650 4GB Harddisk : 1TB M.2 SSD PCle 3.0 @ModArt...
  12. S C O

Yardım Bilgisayar Kasa Sorunu

@bybarisss, Üst Kısmına
  13. S C O

@bybarisss, Casper Excalibur E600
  14. S C O

Merhaba, arkadaşlar 2 sorum olacak sizlere arkadaşlar. 1. Sorum; Kasa içi çok tozlandı tüm parçaları çıkartıp temizlemeyi düşünüyorum lakin bende '' Hava Üfleme Kompresör '' Yok elimde süpürge ile uzak dan tutup iş görür mü? 2. Sorum; Kasa Üstünde içine toz girmesin diye kasa filtresi oluyor...
  15. S C O

BotNet Kurbanı Mısınız ? [ Öğrenin ]

@Colorist, Ki zaten yoksa güzel yani bir durum bu " BotNet " aslında uzakdan bağlantıdır Hocam.. Bilgisayar içinde BotNet varsa zaten geçmiş olsun.. BotNet genelde Virüs oluştur ve PC Virüs bulaştırır sonra kontrol yetisini kaybedersiniz daha sonra dan da yayılma işi görür..
  16. S C O

Display Driver Uninstaller

DDU Nedir? Display Driver Uninstaller, kısaca DDU; bir GPU sürücü kaldırma aracıdır. AMD, ATI, NVIDIA ve Intel grafik sürücülerini geride iz bırakmadan siler. Bu tür GPU sürücülerinin silindiği zaman Kayıt Defteri Düzenleyicisi’nde ve farklı klasörlerde artık dosya bırakmamasını sağlar. Sahip...
  17. S C O

BotNet Kurbanı Mısınız ? [ Öğrenin ]

Nasil Etkisiz Hale Getirceğiz ? Baslat / Çaliştir Giriyoruz Regedit Yazip Entere Basiyoruz. Eğer Açilan Pencere Birkaç Saniye Içinde Kapanirsa Kurbansiniz Demektir. Eğer Pencere Kapanirsa ; Hkey_Local_Machine / Software /Microsoft / Windows / Currentversiyon /Run Adresine Gidin. O Yazilardan...
  18. S C O

Rehber Grafik Tasarım [ Üniversite ]

@ModArt Levon, Asılında teşekkür edecek birşey yok hocam, benden küçük olan bazı kardeşlerime ilham vermek istedim bizden yaşça küçük olan arkadaşlar bazen doğru mesleği bulamıyor bu da ileride pişmanlığa yol açıyor eğer küçük de olsa o kardeşlerimize ilham ve yardım etiysem ne mutlu bana :D
  19. S C O

Windows Kurulumu Sonrası Programlar [Tavsiye]

Çok teşekkür ederim, Hocam.
  20. S C O

Rehber Grafik Tasarım [ Üniversite ]

Herkese Merhaba, Grafik tasarım hakkında dilim döndüğü kadarı ile size adım adım anlatmaya çalışacağım konuyu açma sebebim de bu ilerde grafik tasarımı isteyen arkadaşlara hem yardım etmek amacı ile hem de küçük de olsa ilham getirmek için.. 1.Adım Grafik Tasarımı Nedir? İlk önce 1.Adımdan...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.