Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. S C O

Windows Kurulumu Sonrası Programlar [Tavsiye]

@bybarisss, Çok haklısın kardeşim, lakin aklıma " Driver " yazısından başka ayrıntılı bir başlık gelmedi mazur görün lütfen.
  2. S C O

Rehber EXIF Verisi Nedir? "Nerede Olduğunuzu Biliyorlar"

EXIF Meta hakkında küçük bir tüyo bende vermek isterim izniniz olursa arkadaşlar; " IPTC , JFIF , Exiftoll , Canon , Casio , Hp , Jvc , Sony " kısacası dijital kamerayı destekler arkadaşlar. Ayrıca da Windows Exif küçük resimleri çıkarta bilir tek tek siline bilir veya toplu şekilde silinme...
  3. S C O

Rehber EXIF Verisi Nedir? "Nerede Olduğunuzu Biliyorlar"

Elline emeğini, sağlık hocam güzel bir konu olmuş. :)
  4. S C O

Windows Kurulumu Sonrası Programlar [Tavsiye]

Steelseries GG SteelSeries GG sonar Nedir? oyuncuların tüm ses detaylarını yöneterek rakipleri görme ihtiyacı olmadan oyun esnasında erken tespit edilebilmesini sağlıyor. Özellikle savaş oyunlarındaki yeniden doldurmaların, ayak seslerinin ve bomba seslerinin daha iyi duyulmasına imkan...
  5. S C O

yakın zamanda izlediğiniz en iyi sinema film nedir?

@beratakdemir0, Üzüldüm bak ya şimdi. :(
  6. S C O

@beratakdemir0, O zaman muhtemelen hızlı ve öfkeli 10 ' da göreceğiz. Acaba Jason statham'da oynayacak mi? filmde oda olursa var ya hasılatı gene tavan yaparlar. :D
  7. S C O

Amd RDNA 4 özelikleri

Elline sağlık, güzel bir paylaşım.
  8. S C O

@beratakdemir0, Nasıl? ya Hızlı öfkeli 4 den 8'e kadar yönetmen Dwayne Johnson'ı beğendiğini söyledi bir röportaj'da dile getirdi bunları şimdi '' Oyuncuğunu Mu? Beğenmiyormuş ''
  9. S C O

@beratakdemir0, Hocam o konu hakkında dedikodular var, hem Dwayne Johnson hem de Paul Walker'ın kardeşi Hızlı ve öfkeli 10'a geri döneceklermiş..
  10. S C O

Rehber İşlemci Termal Macun

Termal Macun Ömrü Ne Kadardır? Ayrıca Çoğu Termal Macun Markasının Ömrü 6 Aydır. Yani 6 Aylık Bir Kullanım Sonucu, Termal Macun Ömrü Tükendiği İçin Bilgisayarınızda Isınma Sorunu Başlayacaktır. İşlemci Termal Macun Ne İşe Yarar? Termal Macun = Bir Soğutma Çözümü Takmadan Önce İşlemciye...
  11. S C O

Çözüldü Bilgisayarım uyku moduna girmiyor

@undefined, Format yerine '' Sistem Kurtarmayı '' Deniye bilirsin.
  12. S C O

GPU Tweak III 2022-12-20

GPU Tweak 3 Ne İşe Yarar? ASUS, GPU Tweak III'ü resmen kullanıma sundu. ASUS Dual, TUF Gaming ve ROG Strix serilerinden AMD ve NVIDIA ekran kartları için sunulan bu yenilenmiş ücretsiz sürüm, kartlarda ince ayar ve oyun içi siste izleme gibi özellikleri kullanmaya imkan veriyor. GPU Tweak 3...
  13. S C O

Dwayne Johnson oynadığı tüm filmlere bayılıyorum ama '' Black Adam '' bir başka baya sürükleyici bir film.
  14. S C O

Rehber Bilgisayar Donanımları

@Umut Nas, Çok teşekkür ederim, minnettarim size. :)
  15. S C O

@Baran, Eski haline döndürün o zaman lütfen normal de bu öneri çözmesi lazım.
  16. S C O

@Umut Nas, Evet ' kategorilerden ' bahsettim, İnan bana bir şikayetim veya önerim olduğunda yazacağımdan emin olabilirsin. Rahatsızlık verdim kusura bakmayın sayın yönetici bey.. :D
  17. S C O

@Umut Nas, Ben size bunu yapın veya şunu yapın demedim görüşümü size belirtim yoksa bu forum'da fikir özgürlük diye bir şey yok mu? Acaba.
  18. S C O

@Baran, Tamam hocam, müsait olduğun zaman sürüme bakarsın asıl soruya gelelim biz o zaman; Denetim Masası - Güç Seçenekleri - Plan Ayarlarını Düzenle - Gelişmiş Güç Ayarlarını Değiştir. Karşına böyle bir görsel çıkacak burada yapman gerek şey; PCI Express deyip Bağlantı Durumu Güç...
  19. S C O

@Baran, Bu bilgisayar” seçeneğine sağ tıklayın. Sol bölmeden “Aygıt Yöneticisi” bölmesini açın. - Açılan pencerede “Görüntü Bağdaştırıcıları” seçeneğine tıklayarak, sahip olduğunuz ekran kartı bileşenlerini görüntüleyebilirsiniz.
  20. S C O

Tamam.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.