Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Colorist

Öneri 45W Şarj Adaptörü

45w ile 25w arasında neredeyse fark yok diyebilirim. Ancak şarjın çok düşükse 45W değerine ulaşıyor sonra sağlık için 25w a düşürüyor zaten. Tavsiyem orjinal samsung adaptif 25w şarj adaptörü alman.
  2. Colorist

YouTube video çözünürlük sorunu?

Kullandığın codec, çözünürlük, bitrate ve fps değerleri gibi bir sürü kriter var. Örnek vermek gerekirse 40.000mbps h265 4K 30fps bir videonun 1080p izlendiğindeki hali ile direkt olarak 1080p yüklenmiş 30fps bir video ne kadar yüksek kaliteli olursa olsun aynı olmaz. Youtube AV1, VP9...
  3. Colorist

Samsung S22 Ultra almayı düşünüyorum

Ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. 512gb olanı var. Ben bir video içerik üreticisiyim. Telefon ile edit yapıp render da alıyorum. 3D sahne de oluşturuyorum, yeri geliyor toplantı yaparken 3 uygulamayı tek ekrana getirip notlarımı alıyorum. Görüşmemi devam ettiriyorum Herşey çok smooth...
  4. Colorist

Gaming gen TR kullanılmış deforme ürün sattıktan sonra iade almıyor

Zaten firmanın teknik servise göndermesinin sebebi tamir edip müşteriye göndermek değil bu durumda. "Satıldığı şekilde mi iade ediliyor" bunu kontrol etmek. Bu arkadaşım amacı kötü demekki.
  5. Colorist

Sende bi herkese saldırma nefreti var ama anlamlandıramadım :) söyledim zaten tanımıyorum etmiyorum, alışveriş de yapmadım diye. Senin dediğine karşı çıkan herkes bir anda düşmanın oluyor. Büründüğün şeyden çık ve kendine bir bak bakalım sence mantıklı biri mi o ? Konuyu takipteyim, umarım...
  6. Colorist

Bu Fiyata RTX 4080 İyi Midir?

Valla güzel fiyat, hayırlı olsun demekten başka çare kalmadı. Sen yine de gelen ürünün sağına soluna iyice bak ufak tefek sıkıntılar yüzünden iade kalmış ürün olabilir. Bugünlerde yaşanmaya başladı
  7. Colorist

Siteden bu güne kadar bişi almadım, bir ortaklığım da yok ama. Ortada bir mağduriyet yokken senin aşırı tepki verdiğini görüyorum :) dur bakalım bi iade et. Süreç çözümlenmeyecek bir noktaya satıcı tarafından getirilirse hakkını savunursun. Senin böyle tepki vermekte haklı olduğun tek taraf...
  8. Colorist

Refurbished HDD alınır mı?

Neden bu kadar uğraşmayı göze alıyorsun :) herkes alma diyor. Ben de tavsiye etmem
  9. Colorist

En iyi oyuncu koltuğu hangisi?

Ben Bursa'da showroomda görüp aldım. Burda da var mağazas
  10. Colorist

Yaşadığın şehirde muhakkak bir Goldsit vardır. Önce onu araştır sonrasında internetten bakarsın. Keza internetten bile alsan çok köklü ve kurumsal bir firma, müşteri memnuniyetsizliği yaşamazsın
  11. Colorist

AOC/24G2SPU/BK AOC logosu Pikselli gözüküyor

Sorun yok, yüksek kontrast içeren herşeyde görebilirsin o pixelleri :)
  12. Colorist

Şahsen ben Goldsit'e gidip kendime karma bir koltuk yaptırdım. Güncel oyuncu koltuklarının yarı fiyatına geldi halen kullanıyorum, ondan 1 sene sonra ofisime bi tane daha aynından yaptırdım. 2 sene sonunda mekanizması bozuldu, aradım ertesi gün gelip hemen oracıkta yeni mekanizma taktılar...
  13. Colorist

Savaş Cebeci Dayak Yedi!

Fitness yaptığım zamanlar takip ederdim Savaş'ı. O zamanlar efendi efendi videolarını paylaşır kimseye dalaşmazdı. Sonra steroidi bastıktan sonra karakteri çıktı ortaya resmen. Üzdü
  14. Colorist

Geliştiğin zaman herkese tek attığın oyun tavsiyesi

Güncel triple A oyunların dışında bir tecrübe mi arıyorsunuz ?
  15. Colorist

Ohh Be iPhone 15 Çıktı!

Halen kafam kadar çentik duruyor. External record ve type C dışında 14'den pek farkını göremedim ben. Bide büyük olan modele 5x koymuşlar. Ama söylemeden geçemicem, kendileri de bişi değiştirmediklerinin farkında olduğu için fiyatı aynı tutmuşlar. Çok güzel hareket
  16. Colorist

Soru Fobileriniz neler?

Fitness'dan neden korkuyorsun anlamadım ?
  17. Colorist

550 w psu kaç watt ups gerekli

Evet 1000VA yeterli olacaktır. Ama gelecekte de tekrar tekrar almamak adına daha yüksek bişey tercih edebilirsin
  18. Colorist

Steam hesabım nasıl?

Level nasıl kasılıyor inan hiç bilmiyorum :D Steamdeki neredeyse bütün AAA oyunlar var ama 10 level duruyorum ( belki oynayacak vaktim olmadığındandır )
  19. Colorist

Hangi sistemi almalıyım?

Evet o yüzden beklemeni tavsiye ediyorum. LGA1700 e veda edeceğiz gibi duruyor, çünkü 10nm den daha aşağı inmeleri gerekiyor. En azından 15th nesili de destekleyecek bir anakart almış olursun

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.