Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. bybarisss

Geçmiş Olsun 😔 IMEI Kayıt Ücreti 6091TL

Zaten pahalı diyorduk. Bir de %100 den fazla zam gelmiş. Yazık
  2. bybarisss

GYM-Supplement-Beslenme Sorunuz Varsa Buyrun

Bu arada yazdığın hayallerdeki spor hocası hiçbir gymde yok. PT tutmazsan seninle kimse ilgilenmez
  3. bybarisss

😆😆😆 ulan harbi kafan güzel senin. Hangi verdiğim bilgi insanların sağlığını bozar? Burada salla kazan tabi Belli ki bu işleri en iyi sen biliyorsun 👍
  4. bybarisss

AMD 7900xtx ve xt

Dlss 3.0 ın yanına yaklaşıp fiyatı da iyi olursa beden alınmasın. Tavsiye edilenin üstünden çıkıyor ama yine iyi fiyat
  5. bybarisss

😃😃 adama günlük 2000 kalori önermişsin ama bunu birkaç hamburgerden de alabilir. Ben ona sırf karbonhidrat tüket demedim. Beslenme programı uygulayabilirsin dedim. Vakit ayırabilirse kalori ve makro hesabı yapabilir dedim. Bişeyler zırvalamışsın ama benim dediğimle alakası yok.
  6. bybarisss

🤨 ne diyorsun anlamadım. Adam her yediğini hassas terazi ile tartıp kalori ve makro saymakla uğraşmak isterse yapsın tabiki. Öğünlerini küçültmesi gerektiğini bilsin yeter. Ayrıca yemesini tavsiye ettiğim şeyler de kafadan değil 🤙🤙
  7. bybarisss

Hocam. Sabahları mümkünse haşlanmış yumurta veya hafif zeytinyağında kızartılmış yumurta( yulaflı olabilir) ve standart kahvaltı çeşitleri yemeye çalışın. Okula veya işyerinize yemek götürmekten çekinmeyin. Yukarıda yazdıklarım da geçerli. Ayrıca 8 saatten az uyumamaya çalışın ve 11-3 arası...
  8. bybarisss

Makro hesabı olayı detay istediğinden bahsetmedim. Zaman ayrılabilirse hesap yapmak daha sağlıklı tabi
  9. bybarisss

Abi en başta temiz beslenme gelir. Beslenme programları bulmak çok kolay. Şunu ye bunu yeme demicem. Ama kafanda neler zararlı neler faydalı otursun. Glisemik indeksi düşük besinler tercih edebilirsin. Mesela karbonhidrat seçimlerinde Yulaf ezmesi, jasmin veya basmati pirinç, kepekli makarna...
  10. bybarisss

Hangi Ekran kartı Markasını Tercih Ediyorsunuz ?

Bütçe herşeyi belirler tabiki
  11. bybarisss

Hangi Ekran kartı Markasını Tercih Ediyorsunuz ?

Benim oyunlar genelde pubg steam, valorant, rocket league, forza5 olduğundan dlss veya rtx e pek ihtiyacım yok. O yüzden amd kartlar daha f/p geliyor.
  12. bybarisss

Yardım Samsung 980 Pro SSD aldım, fakat BİOS'da gözükmüyor

Bios ve disk yönetiminde de gözükmüyormuş hocam
  13. bybarisss

Soru (ANKET)Hangi Marka İşlemciyi Kullanıyorsunuz

Sana temizinden bi 13600k gider he 👍
  14. bybarisss

Dostlar. Sorularınız varsa yardımcı olayım.
  15. bybarisss

Video Taş Gibi 144Hz IPS Oyuncu Monitörü ViewSonic XG2405-2

Bence dahili hoparlör standart olmalı. Gayet iş görüyor.
  16. bybarisss

İncehesap Gamepower %15 İndirim Kodu

Yaaz abiye can kurban. İncehesap üzerinden tüm Gamepower ürünlerinde %15 indirim kodu ; 10000days
  17. bybarisss

Soru (ANKET)Hangi Marka İşlemciyi Kullanıyorsunuz

Artık fanboyluk bir durum kalmadı ya. Avantajları kafa kafaya
  18. bybarisss

Soru Emlak fiyatları yıl başına doğru düşer mi, ne düşünüyorsunuz?

Sanırım ruslar ve ukraynalılar heryerde arttı. Mersinde de bol bol var şuan
  19. bybarisss

Video Pc Hocası 9.499 TL RTX 2060 12GB Sistem

Alamayanlar için, yeniden stokta https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-zotac-rtx-2060-msi-h610m-bomber-kioxia-500gb-ssd-16gb- ram.html (3 dakikada bidaha tükendi 😕)
  20. bybarisss

Video Pc Hocası 9.499 TL RTX 2060 12GB Sistem

Ser verip sır vermiyor. Ama V serisi genelde giriş segment oluyor. Tahminim 10k altı gelir

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.