Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. bybarisss

Sistem toplama önerisi

Anladım. Biraz beklereseniz güzel sistemler çıkabilir
  2. bybarisss

Sistem toplama önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/203589/mesut-cevik-mc5-intel-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-3070-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  3. bybarisss

Soru duvar pc için öneriler

@ModArt Levon başkan bu işin pîri 😀
  4. bybarisss

Valorant ta 360 fps aşıracak parça önerisi

Çok fark olmaz. 3080 için 13600k da düşünebilirsin. İleriye dönük olur
  5. bybarisss

Yeni PC sistem HK.

İkisi de mağdur etmez. Corsair al geç
  6. bybarisss

Soru sistem toplama

3080 i rog yerine biraz indirip işlemciyi yükseltebilirsin.
  7. bybarisss

Yardım Acız(Sisteme)

Aynı şekilde nvidia programları yardımıyla yayın açıp video çekebiliyor
  8. bybarisss

Yardım Acız(Sisteme)

Evet öyle ama amd tarafında wattman ler azalsa da bitmiyor. Birde dlss destekleyen oyun oynuyorsa nvidia tercih ediyor adam.
  9. bybarisss

Yardım Acız(Sisteme)

Başkan isteğe göre olmuyor. Stoğa göre oluyor. Hem zaten herkes kendi bütçesine göre sistem istiyor. Bu sefer 3060ti civarı gelir bence
  10. bybarisss

Yeni PC sistem HK.

Dostum CL gecikmenin değeridir. Yani CL değeri ne kadar az olursa o kadar iyi. Mhz arttıkça CL de artar. GSKILL ın CL30 ramleri var. Bütçe varsa onu da alabilirsiniz
  11. bybarisss

DDR4 VS DDR5'e geçiş yapmak

DDR5 tabiki daha hızlı ama vereceğin farka değer mi sanmam. Bir de ramleri 4x8 yapmışsın. İleride 64 e çıkarmak istersen boş slotun olmayacak
  12. bybarisss

Bu bütceye toplanıcak en iyi pc

Biraz beklersen pchocası bu segmentte sistem çıkarıcak
  13. bybarisss

İkinci el bileşenlerle kasa topladım ekran kartı önerisi lazım tercihen Nvidia.

Bunun yerine 8k'ya sıfır 1660ti sistem alsan çok daha mantıklı olurdu Anakart farkı, ram farkı, ssd farkı hatta işlemcin bile daha güçlü olurdu
  14. bybarisss

8 ram daha ekleyip 2060 düşürmek en mantıklısı olucaktır
  15. bybarisss

Sıfırlar 2. El fiyatına düşer. Veya düşebilir. R3 3200 den bahsediyorsun. 3060 darboğaz yer. Ayrıca o fiyata 3060 düşmez
  16. bybarisss

Rtx 2060 ı ucuza düşürüp bi 8 ram daha ekleyebilirsin
  17. bybarisss

Öneri Yeni nesil sistem toplama

Hocam AM5 soket yeni çıktı ve amd uzun süre soket değiştirmeyecektir. Amd işlemcilerin şu anda hiçbir kronik sorunu yok. Tabi karar sizin intel de kullanılabilir. İntel kullanıcaksanız kasa kesin değişmeli, çünkü işlemci yanıyor. Vaktiniz varsa 4000 serisi için biraz daha bekleyebilirsiniz. Daha...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.