Merhaba herkese ben bir proje yapmaya kalktım ve Wall Pc dedikleri duvara tablo şeklinde bilgisayar toplamaya karar verdim ve seçtiğim parçalar şu şekilde.
RYZEN 5 5600x
Asus Rog b550F Gaming
Corsair H100i Elite Capellix White
Corsair Vengeance Rgb Rs 8x2 3200mhz
RX 6700xt XFX QICK 319
Crucial P5 500gb
Corsair CX550F
Corsair cc-8900419 Premium x16 Riser: Link Removed
Lian li o11de 6w White: Link Removed
Sleeved kablo:
3d Carbon Fiber Gri folyo:
60x60 Mdf 3mm kalınlığında: Link Removed
Argb şerit:
Anakart sabitleme konusunu çözdüm pleksi üzerine çizim yaparak argb bir stant çizdim yapacağım. Çizimlerimi paylaşayım.
Beyaz kısım a Led döşenecek, Mavi kısma Anakart gelecek aynı zamanda Buzlu Beyaz olacak ve ışığı yayacak ve güzel bir stant olacak. Ancak farklı bir şeyler eklemek istiyordum ve sizlerden öneriler almak isterim. Mesela radyötör ü nasıl hava akışını kötü etkilemeden sabitlerim? Şimdiden fikir alışverişi yaptığım herkez e teşekkür ederim.
RYZEN 5 5600x
Asus Rog b550F Gaming
Corsair H100i Elite Capellix White
Corsair Vengeance Rgb Rs 8x2 3200mhz
RX 6700xt XFX QICK 319
Crucial P5 500gb
Corsair CX550F
Corsair cc-8900419 Premium x16 Riser: Link Removed
Lian li o11de 6w White: Link Removed
Sleeved kablo:
3d Carbon Fiber Gri folyo:
60x60 Mdf 3mm kalınlığında: Link Removed
Argb şerit:
Anakart sabitleme konusunu çözdüm pleksi üzerine çizim yaparak argb bir stant çizdim yapacağım. Çizimlerimi paylaşayım.
Beyaz kısım a Led döşenecek, Mavi kısma Anakart gelecek aynı zamanda Buzlu Beyaz olacak ve ışığı yayacak ve güzel bir stant olacak. Ancak farklı bir şeyler eklemek istiyordum ve sizlerden öneriler almak isterim. Mesela radyötör ü nasıl hava akışını kötü etkilemeden sabitlerim? Şimdiden fikir alışverişi yaptığım herkez e teşekkür ederim.
Son düzenleme: