Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. bybarisss

gaming.gen.tr 'den alışveriş yapmayın !!!!!!!

İletişim birimleri gerçekten yetersiz. Bu kadar yoğunluk olacağını tahmin etmemişlerdir.
  2. bybarisss

gaming.gen.tr 'den alışveriş yapmayın !!!!!!!

Dandik bir firma değil hocam. İtopya bile 10 günü aşan kargo süreleri veriyor. Takmayın kafanıza.
  3. bybarisss

Hayat nasıl gidiyor ?

Şükür etmemek, elindekini sevmemek, isyan etmek ve hep fazlasını istemek değilmidir. Bu durumda eline ne geçerse geçsin mutlu olamazsın. Şükür etmek ise sadece eline gelen ile yetinmek değildir. Şimdiki ile mutlu olmak, fazlası için gayret demektir.
  4. bybarisss

Hayat nasıl gidiyor ?

Hangi hayat usta 🚬
  5. bybarisss

İsyanım Var Ulan dediğiniz şeyler neler?

Tabiki farklı yaşamlar oluyor ama çiftçi ekonomik sıkıntı çekmese evini memleketini bırakıp göç etmez. Zaten yeni nesil geldikçe büyükşehirlere göç de artacak. Babadan oğula geçen çiftçilik çok nadir kaldı.
  6. bybarisss

İsyanım Var Ulan dediğiniz şeyler neler?

Eskiden taşı toprağı altın, tahıl ambarı, meyve deposu, bolluk içinde olan anadolumuzun, artık ekonomik durumdan dolayı üretimin sıfıra yaklaşmasına üzülüyorum. Ne tarım kaldı ne hayvancılık. Çiftçilerimizin isyanı ve işlerini bırakıp şehre taşınmaları da haklı.
  7. bybarisss

Teknobiyotik güvenilir mi?

İtopyadan daha köklü bir firma. Kesinlikle güvenilir.
  8. bybarisss

Spor salonu yaş gerektiriyor mu?

Bazı salonlar 15 yaş üstü alıyor. Gidip sorman lazım. Salondan salona değişir. Bana sorarsan kemik gelişmesinin yoğun bir şekilde devam ettiği yaşları geçmişsin. Yine de aceleye lüzum yok. Min 15 yaş tavsiye ederim.
  9. bybarisss

Bı siteden daha önce alışveriş yapan var mı?

Sorun çıkarmaz. Büyük bir firma. Ödül bile almışlardı.
  10. bybarisss

Vatan'da veya Teknosa'da Çalışmak İstiyorum

Linkedinde aktif olmak önemli. Bugün media markt'ta bi geziyim dedim. Resmen dolandırıyorlar. Netteki fiyatın 1.5-2 katı fiyatlar. Hatta orada ekipman bakan birkaç arkadaşa yardımcı oldum. Almayıp netten aldılar 😀
  11. bybarisss

Bilgisayar Alamayanlar Klübü

Aslında dolar yüzünden fiyatlar yükseldi ama enflasyon ile doğru orantılı yükseldi. Yani o felsefe halen geçerli.
  12. bybarisss

Bilgisayar Alamayanlar Klübü

Pc ve ekipmanlar için, beklerim ve en F/P ne ise onu alırım. Sonradan pişman olmaktan iyidir 🦍
  13. bybarisss

Bir bilgisayarın pahalı olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

Yaptığınız yöntemden başka bir ihtimaliniz yok. Piyasayı bilmeyen birisi için en sağlıklısı o. Yavaş yavaş, sistemleri gördükçe hangisi f/p ayırt ederbilirsiniz. Sadece fiyat rol oynamıyor. Parça kalitesi ve kronik sorun bilgisi de önemli.
  14. bybarisss

İtopya pişmanlıktır!

Biliyorum. Thh işi çözüyor ama baya uzuyor.
  15. bybarisss

İtopya pişmanlıktır!

Adamlar servise gönderiyor. Servis raporunda da kabullenilmiyor. Ortada kalıyorsun.
  16. bybarisss

İtopya pişmanlıktır!

Evet öyle valla. İade edilen ölü pikselli ürünü başkasına satmaya çalışıyorlar. Kim yerse kârdır onlara.
  17. bybarisss

İtopya pişmanlıktır!

Bana sorarsan itopya, hb veya amazon kadar ilgili değil. Ölü piksel sorununda 1 ölü piksel var diye değişim kabul etmiyorlar. Servis garanti derken süreci baya uzatıyorlar.
  18. bybarisss

Vatan bilgisayar "servis yolunda" ne demek?

Evet. Ramlerde sorun gözüküyor. Tabi bi ihtimal gpu'da olabilir. Servis genelde sorun yok diyor ama bakalım ne diyecekler.
  19. bybarisss

Günde Kaç Saat Telefona Bakıyorsunuz?

😀 yok ya. 6000 mah götürür 2 gün. Ben M31 kullanıyorum. Pc varken sadece aramalar cart curt işimi görüyor. 3 gün gidiyor.
  20. bybarisss

Vatan bilgisayar "servis yolunda" ne demek?

Sorun olup olmadığına vatan bakmıyor. Direk servise gönderiyorlar. Servis raporu alınıyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.