Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. bybarisss

Cevabı Bulunamayan Sorular

Sadece rasyonel bilimle ilgilendikleri için dedim. Günlük hayattaki kararlarımızı verirken bile esasen felsefe yapmış oluruz.
  2. bybarisss

Cevabı Bulunamayan Sorular

Metafizikle alakalı olanlar da var. Adı üstünde. Fizik ötesi, bilimüstü. Bilim deney ve gözleme dayanır. Gerçeklikten sonuç çıkarır. Dolayısıyla insanın idealar dünyasında her sorusuna cevap bulması imkansız ki zaten amacı da o değil. Felsefe sana yardımcı olabilir ama felsefe de bilim değildir.
  3. bybarisss

Soru Sistemim Ne Kadar Eder ?

23k yazabilirsin ama zannediyorum 20'den gider.
  4. bybarisss

Üzülerek Belirmek İsterim :(

Açıklanmasa da olacaktır
  5. bybarisss

Allah'ın (c.c.) Bize Depremle Gönderdiği Mesaj

Böyle birşey kastetmemiştim. Profesörlerin ne zaman olacağını tespit etmesi vb. bilimsel araştırmaları, sadece Allah'ın yarattıklarını ve kainatın nasıl işlediğini incelemesinden ibaret.
  6. bybarisss

Allah'ın (c.c.) Bize Depremle Gönderdiği Mesaj

İslamı böyle palavralarla meşgul etmek, ona verilebilecek en büyük zarardır. Yapmayın
  7. bybarisss

Yardım M9 sistem yanında oyun

[email protected] adresine faturanız ve sipariş numaranız ile beraber "oyunlarını talep ediyorum" diye mail atmalısınız. Varsa zaten yolluyorlar. Zamanı geçmedi ise olması lazımdı.
  8. bybarisss

ModArtPC Discord Sunucusu

Açıkçası çok bişey olmuyor. Duyuru oluyor. Belki çok az sohbet. Ama büyür inşallah.
  9. bybarisss

Modart M9 İlanlarda!

İhtiyactan satıyorum der. Hiçbişey yapamayız.
  10. bybarisss

Soru İkinci El Ürün Satarken Faturada Kimlik Numarasını Çizmek Sorun Olur Mu?

Hayır. Sorun olmaz. Ben hep çizip satıyorum garanti olsun.
  11. bybarisss

Bu zamlar ne zaman biter

Çok zor. Seçime yaklaşırken bile zamlar engellenemiyorsa sonrasında ne olur kim bilir.
  12. bybarisss

Karanlık Bilim Kitabım Çıktı !

Hayırlo olsun ağzına sağlık hocam. Fiyat bedava. Elimdekileri bitirince alırım inşallah.
  13. bybarisss

Alfabenin Değiştirilmesi

Bir bakıma haklı. Çünkü bizim atalarımızın bir vasiyet veya mektubunu bile sıradan bir türk vatandaşı okuyamıyor anlayamıyor.
  14. bybarisss

ModArt Discord Var mı?

Buyrun https://discord.gg/BUY52m2V
  15. bybarisss

Bu da Kim?

Ben olsam şansımı denerdim, zaten dolandırıcı olsa alacağı bişeyim yok 😆
  16. bybarisss

Tuttu tutmadı

eeee, hile var ama 😀
  17. bybarisss

Tanımadığım bir kızla nasıl sohbete başlayabilirim? (BİTTİ)

Ona da para lazım. Yoksa çalış çalış.......
  18. bybarisss

Tanımadığım bir kızla nasıl sohbete başlayabilirim? (BİTTİ)

PP'deki sen isen sevmeme ihtimali yok 🔥
  19. bybarisss

Valorantı bırakıyorum ideal fps oyun önerileri

Rekabetçi düşünüyorsan rocket league hoşuna gidebilir. PUBG mobile de bir seçenek.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.