Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

ATX 3.0 PSU

Msi MEG AI 1300W, 1000W PSU lar satışta
  2. Sea

Arkadaşlar bilgisayar nasıl toplayabilirim?

Yılbaşına kadar 13. nesil oc videosu çekemiyecek kadar meşgul olduğunu belirten adam kalkıp bir gününü birisine bilgisayar toplamaya mı ayırıcak pek düşünmüyorum herkesin işi gücü var custom olsa para teklif etse tabi bakadar da birsinin işini niye yapsın ki? o kadar video var öğrenmeye...
  3. Sea

Öneri Ev Ağının Güvenliğini Sağlamak

Hayır blacklistte değilim sadece bilgisayardan girerken olmuyor ve ip doğru sadece bilgisayardan girilmiyor.
  4. Sea

WiFi sinyal arttırıcı önerisi

Link Removed Gigabit olanı da var az bi fiyat farkına...
  5. Sea

WiFi sinyal arttırıcı önerisi

Halen daha almadıysan elimde powerline adapter var Tp-Link Av serisinden. CAT7 ye geçince bıraktım sıkıntısız çalışıyordu wifi özelliğini hiç kullanmadım sadece prizden prize fiberini kullandım yaklaşık günlük 4-5 saat kullanıldı. LOL EU west de 8 ping fark etti cat7 kabloya geçince.
  6. Sea

Öneri Ev Ağının Güvenliğini Sağlamak

192.168.1.1 ye girerken bağlantınız engellendiyi nasıl aşıcam youtube dan baktığım tutorial lar işe yaramadı.
  7. Sea

Soru Destiny 2 oynayan var mı?

DLC fiyatları uçmasaydı oynamaktan zevk alıyordum oyun fiyatına dlc olunca ve dlcsiz pek zevk alınmıyor.
  8. Sea

İkisi arasında kaldım sizce hangisi

i3 12100F satmak nedir ya 4 çekirdeği 2022 de 3060 ile bundle layıp veriyor olmaları bile itici.
  9. Sea

Öneri Monitör Başarı Sırası (Tier List)

32 inch devasa kaldığından curved mantıklı oluyor ve kimse 2000 nit 1ms 240hz monitörünü 2. monitör olarak kullanmıyıcağından ve ortalayıcağından ötürü curved daha mantıklı kalıyor dediğin olay 27 inchlik bir monitörde olsa hak verirdim.
  10. Sea

@omar143 Fiyat farkına kesinlikle değiyor ve sistemin güç kaynağından tut nvme sine kadar daha iyi bileşenler seçilmiş daha güvenilebilir bileşenler.
  11. Sea

Yardımcı olursanız sevinirim

Evet sıvı soğutmalara AIO kısaltması kullanılıyor Pump da pompa demek ... porta taktığınızda pompa devrini görebilmeniz lazım.
  12. Sea

Halen daha toplayamadın mı ? Discorddan kamera açarsan yardımcı olabilirim.
  13. Sea

O kasaya sığmayan yok :D EATX devasa anakartları da destekliyor
  14. Sea

Seçimler yaklaştığından ötürü piyasada birkaç değişim ve ötv indirimi vesayre beklentim var yerinizde olsam şuan tercih etmem 13. nesil i5 13400F ler falan çıkınca i5 12400F gibi işlemcilerin fiyatları daha da düşecektir.
  15. Sea

4 çekirdek tavsiye etmiyorum ama 12. jenerasyon destekleyen anakartlı sistemi almanı tavsiye ediyorum bütçen varsa 6 çekiredeğe çıkman lazım.
  16. Sea

Yeni sistem görüntü vermiyor

Ram i 1. slota takmayı denedin mi anakart manuelinde single için ne diyor ?
  17. Sea

Öneri Monitör Başarı Sırası (Tier List)

o 280 hz 1080P paneli arkadaşlar 27 inc olanını 2 sene önce aldılar 3.5k ya ondan şuanki fiyatı ... :D
  18. Sea

Soru 550 TL'ye xbox 360 aldım h.o g.o

550 Tl ye güç kaynağı alıcağına oyun oynuyabilceğin bir şeyi almışsın tabikide h.o

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.