Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Yurt Dışından Getirilen Cihazlara Sınırlama Getirildi

Kısacası artık telefon getirtirken abi kutusunu getirmesende olur diyiceğiz.
  2. Sea

Yurt Dışından Getirilen Cihazlara Sınırlama Getirildi

Bu yapı TC vatandaşı olmayanları etkilemiyor muydu sadece ?
  3. Sea

Duyuru Acaba ne Duyurucam :)

@Ahmet41 Yanlışın var sanki?
  4. Sea

Fırsat İntel i5 12400F 3299 TL

Vergi dahil 177 dolara i5 12400F mi???
  5. Sea

45.000 TL Bütçe

O11 Dynamic in Evo su mu bu ? fazla beyaz geldi
  6. Sea

45.000 TL Bütçe

Noctua NH-D15 soğutucu /amazon.com.tr 1TB 970 Evo 2560x1440P 144,165HZ IPS ---------- Ram i 2x16 3200mhz veya 3600 cl18 tercih edebilirsin Wifi olmayan anakart modeli daha ucuz bulabilirsin 3080 10GB öneriyorum eğer 1080P olmuyucaksa çünkü 8gb vram yetersiz kalıyor şuan bile/ örnek forzah5...
  7. Sea

4K 144 hz monitör seçimi

https://www.n11.com/urun/lg-27gn950-b-ultragear-nano-ips-27-1-ms-144-hz-g-sync-4k-ultra-hd-ips-monitor-1597242?magaza=bcs&gclsrc=aw.ds&gclid=CjwKCAjwh4ObBhAzEiwAHzZYU-F8uIiZbwUTvzlXhraNnuOQgdgOQGLM09LfUEwegtH_kD6ursmGvhoCy2wQAvD_BwE İYİ FİYAT^^
  8. Sea

İLK 2 SİSTEM specleri bence bu olur: - RX6800 , XT - 3070 ,Ti i5 12400f , 5600 veya 5600x b550 veya b660m anakartlar 2x8 3200mhz cl16 ram + konfigürasyona 2x16 3600 cl18,16 koydursan bence bir şey kaybetmezler. PSU max 750W Thermaltake , Asus TUF , Cooler Master kasa i5 12400f ve 5600 de stok...
  9. Sea

Arctic AIO larını niye Türkiyeye itopya vesayre getirtmiyor en iyi f/p AIO lar onlarda iken? yurt dışında peynir ekmek gibi satıyorlar.
  10. Sea

O11 Dynamic i niye getirtmediklerini anlamış değilim Cooler Masterın 12k lık kasasını paşa paşa satıyorlar ama :D
  11. Sea

En Sevdiğiniz Rakı Nedir?

Efes pilsen ile aynı tadda oluyor 3 yıldır yapıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı.
  12. Sea

En Sevdiğiniz Rakı Nedir?

Birada 4.5 tlye geliyor evde yapmak :D onu öneririm jel hazır kit olarak satıyorlar.
  13. Sea

ATX 3.0 PSU

Kapasitör tercihleri gayet güzel ve içerisi cable free pcb üzerine döşenmiş böyle bir yorumu elinde lab aletleri olmayan gözüyle seçen birisine çok güvenme youtube da arat içini açıp ölçüp tartan insanları ciddiye al en azından ben öyle yapıyorum.
  14. Sea

Video Türkiye'nin En Hızlı İnterneti İçin 120.000 TL PC Topladık! 10.000 Mbps

https://youtu.be/yIwsu_tfaJQ?t=311 Çevirdiniz de mi o AIO Ekranını :D ?
  15. Sea

ATX 3.0 PSU

Msi MEG AI Diyorsa hayır.
  16. Sea

Öneri Cep telefonunuzu WebCam olarak kullanmak

Pandemi zamanı denemiştim ama İphone 10 tutulamıyıcak derecede sıcak olup 1 saatte bataryayı bitirince pek sağlıklı gelmedi.
  17. Sea

Yardım Bu monitör 4k olarak mı geçiyor

Bunlar haricindekilerde ekran formatı değişiktir ama 3840x2160 altında hiçbir çözünürlük 4k olmuyucaktır.
  18. Sea

Yardım İdeal işlemci ve ekran kartı sıcaklığı ne olmalı ?

İşlemci en sıcak çekirdek 85 in altında Ekran kartı hot spot 85 in altında gayet ideal
  19. Sea

Görüntü Gidiyor Fanlar Hızlanıyor

Ekran kaydı ile Msi Afterburner açık bir şekilde kayıt al Msi Afterburner istatistiklerini aç ve ne koyabiliyorsan koy ekran gidince kısayolu ile kayıdı kapat bilgisayarı tekrar başlat videoyu youtube a yükel sonra buraya linkini at.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.