Yanında biraz kavun ve peynir ile miss.Tekirdağ Altın Seri
Rakı balıkçıyım ben hocam soğuk mezelerleYanında biraz kavun ve peynir ile miss.
Ben klasik Yeni Rakıcıyım bir ara Efe nin yeşil renk yaş üzümünü vermişlerdi restoran da onu da beğenmiştim boğaz yakmıyor ve içimi çok yumuşaktır öneririm.En sevdiğiniz rakı nedir? Ben uzun demlenmiş severim.
Yakında bende evde yapmaya başlarım hocam, kör olmam umarımBen klasik Yeni Rakıcıyım bir ara Efe nin yeşil renk yaş üzümünü vermişlerdi restoran da onu da beğenmiştim boğaz yakmıyor ve içimi çok yumuşaktır öneririm.
Ama genel olarak Yeni Rakı Klasik candır 😉 Hepimiz geçmişten beri hep Yeni Rakı içerdik diğerleri o kadar yaygın değildi.
He unutmadan Annem Hataylı kardeşim de köye gidince Rakı Çeker büyük kazanlarla. Ki bizde Hatayda hem üzüm hem de incir kullanırlar Efsane bir Rakı olur ama çok serttir 2 duble de yamultur ben bile alışık olmama rağmen en fazla boğma da 5 duble içebiliyorum. Yeni Rakı da litreye kadar yolu var 😁😁
Valla evde yapılanda kullanacağın alkol cidden saf olmalı 😁 Babam bir ara sırf o yüzden vertigo oldu. Satmışlar buna sahte içkiyi eve geldiğinde mermerin üstünde sürünüyordu 🤣Yakında bende evde yapmaya başlarım hocam, kör olmam umarım
Birada 4.5 tlye geliyor evde yapmakValla evde yapılanda kullanacağın alkol cidden saf olmalı 😁 Babam bir ara sırf o yüzden vertigo oldu. Satmışlar buna sahte içkiyi eve geldiğinde mermerin üstünde sürünüyordu 🤣
Şu an gülerek anlatıyorum ama o sıra çok korkmuştuk dedik gitti adam.
Yani o topa girmektense pahalı olsun az iç ama Tekel e devam et derim 😃
Ya ben onlara çok güvenemiyorum uğraşıp arpadan yapacaksın olacak bitecek. Asıl para olacak schöfferhofer bira alacaksın.Birada 4.5 tlye geliyor evde yapmak
onu öneririm jel hazır kit olarak satıyorlar.
Efes pilsen ile aynı tadda oluyor 3 yıldır yapıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı.Ya ben onlara çok güvenemiyorum uğraşıp arpadan yapacaksın olacak bitecek. Asıl para olacak schöfferhofer bira alacaksın.
Hadi biri de bari en iyi bira diye konu açsın
Carlsbergten başka içmem😁Ya ben onlara çok güvenemiyorum uğraşıp arpadan yapacaksın olacak bitecek. Asıl para olacak schöfferhofer bira alacaksın.
Hadi biri de bari en iyi bira diye konu açsın
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.