Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Dünyadaki İlk ve Yerli Silahlı İnsansız Deniz Aracı SİDA

Ülkedeki gelişmelerin geneli Aselsandan çıkıyor ve diğer kurumlar sanki yeterince çalışmıyormuş gibi geliyor ya da belki medyayı iyi kullanıyorlar... Yurt dışına başka ürün satan devlet kuruluşumuz var mı ki :?
  2. Sea

Soru Windows 11 Kullananlar Memnun Mu ?

İlk denediğim zaman performans kayıpları vardı diye aynı gün tekrar win10 a döndüm UI da bi tuhaf geliyor Mac arayüzüne benzer bir arayüzü sevenlerin hoşuna gidiyordur herhalde ama ben win10 u tercih ediyorum UI bakımından.
  3. Sea

Çözüldü Ağ bağdaştırıcısı Sorunu

Birdaha taşınırsam inadına Türk net vesayre altyapılı bir yere taşınıcam daha ucuza simetrik veriyorlar üzerine böyle bir müşteri hizmeti görmem herhalde.
  4. Sea

smurfün elmas 4 e çıkış seri maçlarını atıcaktım güya bugün tam tersine süperonline a gıcık olup günümü geçirdim site yetkilisi diye kendini tanıtan eleman mesajlarıma görüldü atıyor ilk bağlattıklarında tam hızı alamadığımdan bahsettim güya kablo yollucaktı yarın bıraktırırım dedi tüm gün evde...
  5. Sea

Hiçbir halt olmadı 19 dakika bekledim istedikleri her şeyi yaptıktan sonra... canım sıkıldı 19 dakikadan sonra zaten yaklaşık günümün 4 saatini ayırmıştım daha da ayıramam dedim. Yapcak bir şey yok ya ben gece çözmek için uykumdan olucam ya da bu **** larla uğraşıcaz o kadar beklet o kadar soru...
  6. Sea

UB500 Bluetooth Adaptör 104 TL

yanlış değilsem prime gününde 80 lira cıvarındaydı...
  7. Sea

Fırsat 🔥🔥Lian Li O11 Dynamic Black Air 1948 TL🔥🔥

Evo sunu alabilirsin geçen hafta 3600 lira idi . hem evo sunda 4090 gibi ekran kartlarına future proof gpu length anlamında., 4090 güç kablosunu bükme sıkıntısıda yok camı hafif uzak kaldığından.
  8. Sea

Kriptodan ne kadar para kazandınız?

2015 de ailemi bitcoin ile tanıştırdım ve ozamanlar elimde yüksek bir miktar yatırım için hazır bulunmadığından babamı ikna etmeye çalıştım ve bana gerçekte olmayan bir birimin para etmiyiceğini anlatmışlardı ben ise anonim olduğundan arz talebin çok artıcağına ikna etmeye çalışmıştım yatırımlık...
  9. Sea

Fırsat High Power Super GD+ 750w 80+ Gold PSU 1462 TL

Güç girişlerini ne kadar kısmışlar :D
  10. Sea

Ortak İp verseler bi sıkıntı yok ki yinede sanmıyorum sebebi ise daha önce mc sunucusu hostladım ip sabitdi.
  11. Sea

hepsini denedim biliyon mu :D Superonline ı arıyorum şimdi 3 duvarıda kapayıp denedim bi 20 dakka önce falan.
  12. Sea

Port forwarding baya yok. :D veya ip yönlendirme . port tetikleyici falan var mc sunucusu hostlarken kullandığım o ayarlar da zaten sıfırlayınca gitti.
  13. Sea

Modem sıfırlandı denendi olmadı. Ağ ayarları sıfırlandı denendi olmadı. Ağ bağdaştırıcısı baştan kuruldu denendi olmadı. Ağ başdaştırıcısı kurulduktan sonrada olmayınca tamir et butonu denendi olmadı. Microsoft w10 firewall undan 8080 e vesayre hep izin verdim ayrı kural yazarak ondan sonrada...
  14. Sea

Güvenlik duvarından kural atayarak ICMP haricinde hepsine izin verdim ama problem devam ediyor.
  15. Sea

Realtek de onarıp sildirtip falan onda değilmiş sıkıntı.
  16. Sea

https://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?t=180961 Şunu nasıl yapıcağımı anlamadım çarem bu gibi. I've seen this happen if TCP/8080 is blocked. You need to permit: TCP/80 TCP/443 TCP-UDP/5060 TCP/8080 ICMP
  17. Sea

Şimdi resetledim modemi ağ bağdaştırıcımı kaldırırsam interneti kullanamıyıcağımdan nasıl tekrar indiricem ki?
  18. Sea

Müsaitsen 2 dakika ağ ayarlarını bi karşılaştıralım basit ve göremediğimiz bir şey olduğunu düşünüyorum. ayrıca 198.182 ye giremiyorum tuhaf olsada ama telefondan girebiliyorum :D
  19. Sea

Merhabalar Ağ bağdaştırıcımı sıfırladıktan sonra çıkan bir sorun yüzünden artık Speedtest de sunucu bulması 30saniye falan sürüyor ve Lol Clientine girmiyor direkt ama VPN i açtığımda şak diye her şeyi yapıyor sadece kendi kullandığım ağ bağdaştırıcısı ile alakalı ve DNS imi değiştirdiğim halde...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.