Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Kürşat

Yeni Ekran Kartı , Sıvı Soğutma ve Monitör Tavsiyesi

Sistem ile ilgili başka sorunuz var mıydı
  2. Kürşat

5950X sistem kaç yıl kullanılır?

Bence gayet güzel kullanabilirsin bu şekilde işlemci darboğaz yapıyor mu
  3. Kürşat

Soru Sistem tavsiyesi

Şu sistem özelleştirmeler ile olabilir https://www.gaming.gen.tr/urun/413940/vulcan-4070tisuper-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-ti-super-ex-gamer-1-click-oc-16-gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  4. Kürşat

ASUS ROG STRİX RTX4090

Arada ne kadar fiyat farkı var
  5. Kürşat

70-75 arası monitör herşey dahil sistem

TABİKİ destek olalım güzel bir sistem yapalım sana kardeşim
  6. Kürşat

Yardım 2. el ekran kartı alırken nelere dikkat edilmeli?

& KUTU FATURA GARANTİ DURUMU ‌& EKRAN KARTI ÜZERİNDEKİ SERİ NO FATURA ÜZERİNDEKİ SERİ NO VE KUTU ÜZERİNDEKİ SERİ NO AYNI OLMASI ‌& EKRAN KARTI ARKASINDA GARANTİ ETİKETİ AÇILMAMIŞ OLMASI ‌& SERİ NO DAN ÜRÜNÜN GARANTİLİK DURUMUNU ORİJİNALLİK DURUMUNU ÖĞRENME ‌& FİZİKSEL OLARAK YIPRANMA VAR MI...
  7. Kürşat

Thermaltake S200TG kasanın ön 3. fanı dönmüyor

Kablo bağlantıları yeniden yapabilir mısın çıkarıp
  8. Kürşat

Monitör

Tuf olan çıkmaz lazer ile basım diğeri tiner ile çıkar ama güzel duruyor bence
  9. Kürşat

Sistem nasıl arkadaşlar bakabilir misiniz ?

Cl daha önemli ama 6400 / 32 ile 6000 / 30 hemen hemen aynı performansa sahip fark yok yani ama ben olsam 6000/30 olanı alırdım 400mhz farkı anlamayacaksın ama Cl düşük olur çok azda olsa gecikmeyi önlersin ama 7000mhz /7400mhz cl36 ramlar de var onlara bakarsak tabiki 7000mhz daha iyi olacaktır...
  10. Kürşat

Yardım böyle bişey oldu sıkıntı olur mu

Bozulmuş mu emin misin
  11. Kürşat

Yardım Monitördeki Çiziklerin Sebebi Ne Olabilir?

Çözüm buluruz sıkıntı etme knka
  12. Kürşat

Yardım Monitördeki Çiziklerin Sebebi Ne Olabilir?

Ekran kartı sürücüsünü ve biosu güncellemeyi deneyin
  13. Kürşat

Neden Eskisi Gibi Aktif Değilsiniz

Hiçbir şey için geç değildir knkacim bir yerden başlamak lazım devamı gelir zaten herşeyin hayırlısı 😊
  14. Kürşat

Üstüme bişey düşerse beni etiketle her zaman konuşalım sohbet edelim knkam ben günlük hayatta çok pozitif bir insanım sürekli birileri ile konuşmak tanışmak isterim yardım etmek isterim yardım ettikçe, sohbet ettikçe insan huzurlu mutlu oluyor bunu yakalamak çok güzel umarım insanca birbirimize...
  15. Kürşat

Knka forum da tanışıp iyi dostluklar kuran kişiler var sadece işi olunca girilecek bir alan olmamalı açın konu sohbet edelim hatta canlı buluşalım bir yerde canlı yayın da konuşalım arkadaş olalım millet işi olunca giriyor ne yazık ki knkam
  16. Kürşat

Ayn öyle gayet güzel ne daralması amacımız paranızın hakkını almanız 😊
  17. Kürşat

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-super-12g-prime-a620m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html Bunu al Rami 32 yap birde soğutucu ekle tm

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.