İşlemci ve anakart yerine 13400f + b660 anakart ile çok daja iyi performans alırsınız.Ayrıca hepsini tek yerden almak 3-10k daha fazla ödemenize sebep olur.akakceden girip en ucuzu nerdeyse ordan alın.kasa gereksiz pahalı.zwten güç kaynağı ayrı aldığınız için 1k altı frizby kasa bile alabilrsiniz.
AM4 ölü sokettir. AM5'e terfi edin.
AM4 ölü sokettir. AM5'e terfi edin.
En azından R5 7500F + RTX 4070 kombinasyonu düşünebilir.
4070 pahalı gelir bana onun yerine R5 7500F + RTX 4060 olmaz mıAM4 ölü sokettir. AM5'e terfi edin.
En azından R5 7500F + RTX 4070 kombinasyonu düşünebilir.
İşlemci ve anakart yerine 13400f + b660 anakart ile çok daja iyi performans alırsınız.Ayrıca hepsini tek yerden almak 3-10k daha fazla ödemenize sebep olur.akakceden girip en ucuzu nerdeyse ordan alın.kasa gereksiz pahalı.zwten güç kaynağı ayrı aldığınız için 1k altı frizby kasa bile alabilrsiniz.
Mpk: Kutusuz/fansız işlemci Tray: Kutusuz İşlemciMpk ve trayın farkı nedir hangisini tavsiye edersiniz ?
RTX 4060 elbette olur ancak ekran kartının vRAM hasebiyle FHD ile sınırlı kalacak hocam. Bu işlemci QHD destek sağlıyor o yüzden o öneride bulundum.4070 pahalı gelir bana onun yerine R5 7500F + RTX 4060 olmaz mı
Ryzen 5 7500F ve 13400F'in benchmark testleri;Hocam bu şekilde iyi midir anakart b660 yoktu b650 serisini seçtim uygun mudur.
Ya dediğiniz aslında mantıklı ama güvenemiyorum ki öyle yerlere güvensem direkt alırım.
Ryzen 5 7500F çok daha iyi gözüküyor.Ryzen 5 7500F ve 13400F'in benchmark testleri;
Hocam müsaitseniz bir konu daha açmıştım hazır sistem diye ona bakar mısınız içinde monitörde var toplama sistemden çok karlı olduğu içinRyzen 5 7500F ve 13400F'in benchmark testleri;
Kral valla oyle ya kafam allak bullak oldu hergun bakıyorum falan da surekli değiştiriyorum benden kasaya maks 37 38 çıkarbütçeni söylersen biz bakalım senin yerine bir sürü konu açmışsın belli ki çok kararsız kaldın sen maks bütçem bu de gerisini düşünme
hemen bakiyorum kral
Bunu al Rami 32 yap birde soğutucu ekle tm
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.