Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. muqo

Rehber Web3'ün En Büyük Zorluğu Kimlik midir ?

Her şey daha iyi yönetişimle ilgiliyse, web3'ün orada kimin olduğunu bilmenin bir yolunu bulması gerekecek. Daha önce gelenlere bakarsanız, bazen sindirimi biraz daha kolaydır: Bu yeni bir istek değil. Temelde “insanlara güç” oyunudur. İtiraz etmesi zor ama gerçekten başarılıp...
  2. muqo

Öneri Hiperenflasyon üzerine spekülasyon yapmak için Bitcoin almayın

Hiperenflasyon üzerine spekülasyon yapmak için Bitcoin almayın Buna karşı potansiyel olarak iyi bir korunmadır, ancak bu onu şu anda iyi bir yatırım yapmaz Bitcoin maksimalistlerinin iddialarından biri, Bitcoin'in enflasyona karşı bir önlem olacağı yönünde. Tam şu anda, enflasyonun kırk yıldır...
  3. muqo

İnsanlar Birbirlerinin Zihinlerini Okuyabilir Mi?

Ironman gözlük=Jarvis
  4. muqo

Freedos windows kuramadım

Win 10 pro x64
  5. muqo

Bende bilmiyormuşum 🥳 usb secip devam o zaman
  6. muqo

3 seçenek var kapat,açma tuşuna bastığında f8, veya f12 bunlardan olmazsa del tuşuna 3 veya 4 kez bas oradaki ekrandan da usb belleği seçmen yeterli olucaktır
  7. muqo

Açılışta usb belleği seçip baslatman gerek
  8. muqo

Etkili Makine Öğrenimi İş Akışları ile Veri Analizi Yapma

Etkili Makine Öğrenimi İş Akışları Dash Enterprise'ı Makine Öğrenimi Yaşam Döngüsüne Entegre Etme Çoğu veri bilimi projesi üretime geçemez. Keşif amaçlı veri analizi, açıklanabilirlik, özellik geliştirme, model dağıtımı ve model izleme dahil olmak üzere makine öğrenimi yaşam döngüsünün her...
  9. muqo

Baştan Başlayabilseydim Veri Bilimini Nasıl Öğrenirdim

Veri Bilimini Nasıl Yeniden Öğrenirim? Aşağıda, veri bilimini baştan öğrenmek zorunda kalsaydım öğrenmeme rehberlik etmesi için kullanacağım basitleştirilmiş ve genelleştirilmiş bir akış şeması var. Mümkün olduğu kadar kapsamlı hale getirmek için %100 eksiksizlik karşılığında bu akış şemasının...
  10. muqo

Python Kullanarak 2022 FIFA Dünya Kupasını Tahmin Etmek

Pek çok kişi (ben dahil) futbolu "öngörülemeyen oyun" olarak adlandırır çünkü bir futbol karşılaşmasının skoru değiştirebilecek farklı faktörleri vardır. Bu doğru… bir dereceye kadar. Bir maçın son skorunu veya galibini tahmin etmek zordur, ancak iş bir müsabakanın galibini tahmin etmeye...
  11. muqo

Teknobiyotik güvenilir mi?

Benim alışverişim oldu güvenilir
  12. muqo

Soru Benim için hangi ekran kartı uygun?

Eğerki üst sekment düşünürsen bekle edit vs hicbirsey zorlamaz
  13. muqo

Soru Benim için hangi ekran kartı uygun?

bence gayet makul bir ekran kartı tabi işlemci ve ram , anakart bileşenlerde burada önem taşımakta
  14. muqo

Rehber Yapay Zeka Sanatı Korumaya Nasıl Yardımcı Olabilir?

Son aylarda, yapay zekanın metin komutlarından nasıl görüntü oluşturabileceği konuşuluyor. Bu nedenle yapay zeka ve sanat denilince akla hemen DALL-E, Stable Difüzyon ve diğer algoritmalar gelir. Bunun yerine bu makalede, sanat eserlerinin neden düşündüğümüzden daha az güvenli olduğunu ve yapay...
  15. muqo

Öneri Evden Çalışırken Odaklanmanızı Sağlamak İçin 10 İpucu “ Motivasyon Nişi “

Ofis eziyetinden kurtulmayı başardınız mı? Uzun bir işe gidip gelme, kıyafet yönetmeliği veya iş arkadaşları hakkında endişelenmenize gerek olmadığı için, evde çalışmak genellikle rüya gibi bir iş olarak görülür. Kendi çevrimiçi kurslarınızı oluşturuyor, danışmanlık yapıyor, kendi küçük...
  16. muqo

Öneri Kariyeriniz Hakkında Nasıl Düşünmelisiniz?

Kariyeriniz, ilerlemenizin herhangi bir dış ölçüsüyle değil, becerileriniz ve bunları nasıl kullandığınızla tanımlanır. Kariyerinizi, şirket içindeki seviyeniz veya ne kadar para kazandığınız veya unvanınız veya prestijli bir gruba dahil olup olmadığınız (önemli bir toplantı, özel bir konferans...
  17. muqo

Öneri Yazılıma Nerden Başlamalı?

Son on yılın en popüler sorusunun cevabını bir de benden almak ister misiniz? Öncelikle bu soruya farklı ortamlarda farklı cevaplar verdiğimi itiraf etmeliyim. Verdiğim cevaplar o zamanki düşüncelerimi yansıtıyor. Geldiğim son noktada, bu sorunun en iyi cevabını bulduğuma inanıyorum. Unutmayın...
  18. muqo

En İyi Google Chrome Eklentileri #2

İnternetin hayatımızı birçok yönden değiştirdiğinin hepimiz farkındayız. Günümüzde, sürekli olarak sosyal medyada veya mesajlaşma uygulamalarında bulunan dikkat dağıtıcı şeylerle saatlerce uğraşmak zorunda kaldığımız bir dünyada yaşıyoruz. Ancak, belirli görevlere harcanan zamanı azaltarak ve...
  19. muqo

Python Kullanarak Telegram Botu Nasıl Oluşturulur?

Yeni, yaratıcı bir proje mi arıyorsunuz? Python'da kendi Telegram botunuzu oluşturmaya ne dersiniz? Kulağa eğlenceli ve zorlu geliyor, değil mi? Eğer öyle düşünüyorsanız, tüm detayları keşfetmek için okumaya devam edin. Bot geliştirme, son zamanlarda kullanıcılar kadar geliştiriciler için de...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.