Çok ucuz görülüyor neden anlamadım.sistem bu alınırmı sizce birdr gamegaraj güvenilirmidir?
Şuan site donuyor büyük ihtimalle bakım olabilir. Eğer alabiliyorsan kaçırmasistem bu alınırmı sizce birdr gamegaraj güvenilirmidir?
Bu işin içinde bir bityeniği var ama 😅sessiz kampanya
Malesef okadar bütçem yok şuanÇok ucuz görülüyor neden anlamadım.
Ama alacaksanda işlemcini Ryzen 5600 yap bütçe varsa anakartıda değiştir.
Sistemi alabilirsin ama sepete eklenmiyor haberin olsun bu arada site güvenilirMalesef okadar bütçem yok şuan
Teşkkürk ederimSistemi alabilirsin ama sepete eklenmiyor haberin olsun bu arada site güvenilir
Parçalarına bakarsak evet kalitesi az düşüksistem bu alınırmı sizce birdr gamegaraj güvenilirmidir?
Harbiden. Max gamegarajSistem isminde bildiğin fena yanıltma var 😂
AHORA 5A-RTX3060/Ti
Yok. Gamegaraj fiyatları genelde böyledir. Güvenilir firma. Mağazasına da gidip alabilirsiniz üsküdar taraflarında diye hatırlıyorum.Bu işin içinde bir bityeniği var ama 😅
Sistemdeki başlıkta hata var aslında göz yanılgısı 3060TI yazıyor ama 3060Yok. Gamegaraj fiyatları genelde böyledir. Güvenilir firma. Mağazasına da gidip alabilirsiniz üsküdar taraflarında diye hatırlıyorum.
Fiyat çok da şaşılacak bişey değil bu arada. Zaten 14 e vardı kaç haftadır 3060 hazır sistem. Daha da ucuza bekliyorum ben kampanya falan yakın zamanda
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.