Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Umut Nas

IOS 17-Bekleme Modu (StandBy Mod)

İos 17 ile gelen bekleme modundan görüntüler.
  2. Umut Nas

Windows Uygulamalarini Tek Komutta Guncelleme

Bu komut ile sistemde sisteminizde yer alan uygulamaları kolaylıkla güncelleyebilirsiniz. Kod: winget upgrade --all Powershell veya CMD'yi açıp kodu yapıştırın ve kuruluma "Y" tuşuna basarak onay verin. Kaynak ve daha fazla detay için: upgrade Command
  3. Umut Nas

A52s/M52'ye Custom ROM ve TWRP

Selam! Bu rehberimizde A52s ve M52'ye TWRP ve Custom ROM kurmayı göstereceğim. Dilerseniz başlayalım. Uyarı Custom Recovery'i kurduğunuz anda Knox sayacı devreye girecektir ve bir daha geri açamazsınız. Bundan dolayı Samsung Health, Samsung Pay, Güvenli Klasör gibi uygulamalar artık...
  4. Umut Nas

İlk Islamı Kart: Tayyab

Bahsettikleri: İslami kurallara uygun Benzersiz kart tasarımları Bir günde teslimat Dünyanın her yerinde temassız ödeme 7/24 hizmet Üç adımda herhangi bir bankaya transfer Tayyab müşterilerine telefon numarası ile anında transfer Tayyab uygulamasından Tayyab kartına erişim ve yönetim Dünyadaki...
  5. Umut Nas

IOS 17 ile Gizli Sekmeyi Face ID İle Açma

Ayarları açıp Safari kısmına geliyoruz ve bu ayarı aktif ediyoruz. Artik gizli sekmeyi acarken güvende olacaksınız 😉
  6. Umut Nas

Samsung Telefonu Programsiz Windows'a Yansitma

Arkadaşlar merhaba, Samsung Smart View'de bulunan gizli bir ayar sayesinde telefonu kablosuz 2. ekran yapabildiğinizi biliyor muydunuz? Hem de programsız ve rootsuz. Yapmanız gerekenler çok basit. Elinizde Samsung telefon ve Windows bilgisayar varsa iş tamamdır. Adımlar: 1- İlk olarak Ayarlar...
  7. Umut Nas

Ventura veya Sonoma için Harici Ekran Kartı Satın Alma Rehberi

Intel işlemcili dahili grafik kartınız macOS'u desteklemiyorsa veya daha güçlü bir ekran kartına geçmek istiyorsanız, harici bir AMD ekran kartı ile yolunuza devam edebilirsiniz. Tüm 11,12 ve 13. nesil Intel işlemcili sistemler harici bir ekran kartı gerektirir. Bu AMD sistemler için de...
  8. Umut Nas

AMD Nihayet RDNA3 Ailesine Yapılacak Güncellemeyi Onayladı

AMD‘nin yeni grafik kartları sonunda geliyor, ancak AMD’nin RDNA3 serisi lansman programı oldukça geniş bir zaman dilimini kapsıyor. Son ikinci çeyrek kazanç çağrısında, AMD CEO’su ve Başkanı Dr. Lisa Su, şirketin bu çeyrekte Radeon 7000 serisinde yeni meraklı GPU’ları piyasaya sürme planını...
  9. Umut Nas

Intel Arc A570M ve A530M duyuruldu!

Intel, Arc A-Serisi ailesine en son eklemeleri olan A570M ve A530M modellerini sessizce tanıttı. Bu yeni yongalar, oyuncular ve grafik tasarım uzmanları için yüksek performans sağlamak üzere tasarlanmış güçlü grafik işlemcileridir. A570M modeli, 16 Xe-Çekirdeği ile birlikte gelirken, A530M...
  10. Umut Nas

En İyi, Anlamlı Plakalar

11. Umut Nas

ASUS ROG, EVANGELION ile Yeni İşbirliğini Duyurdu!

ASUS Republic of Gamers (ROG), uzun soluklu Evangelion anime dizisinden EVA-02 ve Asuka’yı temel alan yeni iş birliğini duyurdu. Kendi sistemlerini toplayan kullanıcılar ve anime tutkunları şimdi birinci sınıf ROG bileşenlerini ve çevre birimlerini EVA-02’nin klasik kırmızı ve turuncu...
  12. Umut Nas

Rehber iCloud Şifresi Sıfırlama

Çoğumuzun başına gelir, iCloud şifresini unutmak. Eger iPhone'u sifirlamadiysak isimiz basit. Adim 1: Ayarları açıp Apple ID yazısına tıklıyoruz. Adim 2: Parola ve güvenlik yazısına tiklayin. Adim 3: Parolayı degistirin yazısına tıklayın. Telefon şifresini girdikten sonra bu ekran...
  13. Umut Nas

14. Nesil Intel Core Ultra İşlemciler 400 MHz Daha Yüksek Frekansta Çalışacak

14. Nesil Core Intel Ultra serisi birkaç ay içinde kullanıma sunulacak. Bu beklenen serinin çıkış tarihi, teknoloji dünyasında büyük bir heyecan yaratıyor. Ancak, yeni serinin teknik özellikleri, bu verileri basınla paylaşmakta sorun yaşamayan içerideki kişiler ve OEM ortakları için genellikle...
  14. Umut Nas

VPN Acmadan Yasakli Sitelere Girme

GoodbyeDPI sayesinde vpn servislerinin yüksek ping , düşük indirme , yükleme ve programın açıp kapama derdinden kurtarıyor. Sizlere GoodbyeDPI nasıl kullanabileceğinizi anlatacağım. 1)GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) sitesine...
  15. Umut Nas

Samsung Note8 Ne Kadar Eder?

Elimde ekranin sag ust kisminda kirik olan TR cihazı Note8 bulunuyor, tahmini ne kadar eder? Biraz golgelenme ve pembe ekran sorunu var. Bunu da ekleyeyim. Kutusu vs. yok kalemi de mevcut.
  16. Umut Nas

Nvidia Ve AMD Ekran Kartlarında OverClock Yapmak !

Selamlar, Bu rehberimde size elimden geldiğince detaylı şekilde nasıl OC (OverClock) yapabilceğinizi göstereceğim. Kullanıcağım görseller eski RX 580 8GB kartımda yaptığım ayarlar ve şuanki RTX 2060 6GB ekran kartımda yaptığım ayarlardan olucak. Öncelikle şunu belirteyim sizin kartınız belki...
  17. Umut Nas

Rehber CS:GO, OBS Siyah Ekran

Oyun içi çözünürlüğünüzle, masaüstü çözünürlüğünüzü eşitliyorsunuz, Ardından "Gelişmiş görüntü ayarları"ndan monitör hertzinizi en sona çekiyorsunuz, Son olarak OBS"e girip sahnenin üstüne sağ tık yaparak Dönüştür>Ekrana genişlet seçeneğini seçiyorsunuz bu kadar. Rehberim buraya kadardı...
  18. Umut Nas

iPhone 14 Plus vs Samsung Note8 Kamera Performansı

Bu özellik karşılaştırma değil kamera karşılaştırma konusu, telefoto lens olmayınca kamera kalitesi ortaya çıkıyor. İkisi de 4:3 ayarında. Sizin için telefoto lens onemli mi?
  19. Umut Nas

Rehber Logitech G PRO X için EQ

Merhaba. Yaklaşık 2 yıl önce almış bulunduğum Logitech G PRO'yu, 7 ay önce satmıştım. Kullandığım süreç boyunca kulaklığı tam performans kullanamamıştım, çünkü o zamanlar biraz kulaklık konusunda amatördüm ve stok halde kullanıp iyi bir kulaklıkmış algısına kapılmıştım kendi kendime. Daha sonra...
  20. Umut Nas

Rehber Deji Alinir Mi?

Öncelikle nasılsınız arkadaşlar umarım iyisinizdir. İncelemesine tam geçmeden önce hikayesini baştan sona size anlatayım daha sonrasında incelemesini daha detaylı bir şekilde sizlerle paylaşacağım. Şöyle ki daha öncelerde iphone 6s içinde alıp kullanmıştım şuan iphone 8 plus için aldım ve...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.